Wifi & WAAS

De eisen die worden gesteld aan een Wi-Fi-netwerk zijn fundamenteel aan het veranderen. Draadloos verbonden zijn met het internet en uw printers of serversystemen is vanzelfsprekend. Maar om die vanzelfsprekende werking van uw IT netwerk aan uw medewerkers aan te bieden komt stiekem toch wel wat bekijken. Zorgeloos en veilig werken met een draadloze verbindingen vergt beheer en monitoring.

Daarom beheren wij tegenwoordig uw wifi netwerk, als u geen omkijk en sores wenst. Wifi as a Services (WAAS) noemen we dat.

Alle kritische netwerkapparaten actief gemonitord. Weten wat er gebeurd in uw draadloze WLAN. Uw netwerk wordt continu in de gaten gehouden. Hiermee verhoogt Dynamx de kwaliteit en verkleind de kans op verstoringen.

Doordat we u mee kunnen laten kijken tijdens het beheer wat we doen, kunt u zien wat er gebeurd. We zijn transparant daarin. U kunt online en live, real time weten wie verbonden is. Wanneer er pieken zijn in uw netwerk of een toename is van aangemelde smartphones, laptops of andere apparaten. Uiteraard als u dat wilt, want als u daar gewoon geen zin in heeft of behoefte aan heeft, doen wij dat gewoon voor u. Tenslotte wilt u zorgeloos verbonden zijn met het digitale wereld om u heen. Daar zorgen wij dan voor.


Meer weten? Mail of bel voor een demo. Wat het kost? Met of zonder apparatuur bieden we u een abonnement aan zodat het in uw situatie het beste past. WAAS van Dynamx, een goed idee...


Dynamx past de Wi-Fi oplossingen van o.a. Unify toe. Een oplossing waarbij de access points 'smart' zijn gemaakt en geintegreerd met beheerde netwerkapparatuur, switches en routers.