Wifi netwerken en Hotspots

Altijd up to date.

Wat wij doen

Wifi as a service dienstverlening betekent dat je geen sores meer hebt en wel het overzicht op je internetverbinding houdt. Wij werken transparant waardoor jij altijd kunt zien wat er gebeurd. Online en real time inzage in je netwerk, weten wie er verbonden is en met welk apparaat, zien wanneer er pieken en dalen zijn, kortom volledig overzicht wanneer je daar behoefte aan hebt of gewoon omdat je er graag meer van wilt weten.

Dynamx kijkt met je mee en wij houden je netwerk continu in de gaten. Hiermee verhogen we de kwaliteit en verkleinen we de risico`s op storing en uitval.
 

Goed om te weten

De eisen die worden gesteld aan een wifi netwerk zijn fundamenteel aan het veranderen. Draadloos verbonden zijn met het internet, apparaten en serversystemen is vanzelfsprekend. Maar die vanzelfsprekende werking van het IT netwerk continu laten draaien, daar komt stiekem heel wat bij kijken. Zorgeloos en veilig werken met een draadloze verbinding vergt beheer en monitoring. Daarom is Wi-Fi as a Service (WAAS) vaak een goede oplossing.
 

Kosten

Wij bieden abonnementen waarbij je kunt kiezen voor een oplossing met of zonder apparatuur. En natuurlijk geven wij vooraf graag advies om ervoor te zorgen dat je abonnement is afgestemd op jouw situatie.
 

Wil je meer weten of een offerte aanvragen?

Mail naar info@dynamx.nl of bel ons 0348 - 45 22 24.

 

Dynamx levert en implementeert de Wi-Fi oplossingen van diverse fabrikanten waaronder Ubiquiti Unify. Een oplossing waarbij de access points 'smart' zijn gemaakt en geïntegreerd met beheerde netwerkapparatuur, switches en routers.

​​​​​​​