Specialisten met een glimlach


23 oktober 2023

Iedere dag bij Dynamx is anders. Onze diensten en expertise leveren we aan het bedrijfsleven maar ook aan overheidsinstanties, zoals gemeentes, politie en het gevangeniswezen. En als je denkt dat ons werk eentonig is, dan vergis je je, want elke dag is als een boeiende episode uit een actiefilm met een vleugje humor.

Zo begint onze werkdag altijd met een doel om iets klaar te krijgen, af te ronden. Maar geen dag is hetzelfde.  Je hebt een plan, maar aan het eind van de dag weet je pas of je het gelukt is. We kunnen nooit voorspellen in welke onverwachte situatie we terecht zullen komen en dat is precies wat ons werk zo interessant maakt. Soms worden we geconfronteerd met kleine uitdagingen of een tegenslag die je moet overwinnen. Maar we blijven creatief en flexibel. Hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze Wifi zenders hebben geïnstalleerd met een hoogwerker op 10 meter hoogte bij 30 graden onder nul in een ijsjesfabriek?

Nu, laten we het bijvoorbeeld hebben over Gile die altijd in is voor een uitdaging. Positief en een talent voor het oplossen van problemen. Gile moest onlangs voor een van onze klanten naar de Penitentie Inrichting om er te assisteren. Je kunt daar niet kom je niet zomaar binnen, tenzij je natuurlijk veroordeeld...

smiley-ball-geel.png
VOG
Dus wat verwachten ze van ons als bedrijf? Nou, laten we beginnen met de VOG, de Verklaring Omtrent het Gedrag. Maar niet zomaar een VOG, nee, er is de zwaarste kwalificatie nodig. Er gaat een serieuze screening aan vooraf. Ze moeten er zeker van zijn dat we geen heimelijk geheim talent hebben voor het ontsnappen uit gevangenissen. Dat zou immers onhandig zijn.


Op deze manier kunnen we als Dynamx ons specialisme in het veld van Justitie en Veiligheid laten zien en uitbreiden. We zijn niet alleen betrouwbaar in ons werk, maar we staan ook garant voor het leveren van betrouwbaar en gekwalificeerd personeel. Dat betekent dat wanneer je een van onze medewerkers tegenkomt, je er zeker van kunt zijn dat je te maken hebt met een ervaren professional.


Opgesloten
En laten we eerlijk zijn, onze werkwijze heeft ons tot nu toe goed gediend. Onze medewerkers kunnen om vijf uur gewoon de gevangenis uitwandelen en 's avonds gezellig thuis aanschuiven bij het diner. Je kunt je voorstellen dat de verhalen aan de eettafel behoorlijk boeiend zijn. "Vandaag een uur of twee vastgezeten in cellencomplex 3, want er was een waterleiding gesprongen tijdens de bouwwerkzaamheden, een akkefietje op de afdeling en helpen dweilen". Dat zijn de verhalen die legendes worden bij Dynamx.

 

Multitaskers
Dus onthoud, mensen, Dynamx: specialisten in bewakings- en toezichtsystemen, altijd flexibel omdat we sterk gescreend zijn en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en VOG-eisen. We brengen niet alleen veiligheid, maar kunnen ook dweilen met een glimlach op het gezicht. Dus als je ooit een gevangenisuitbraak nodig hebt, bel ons dan niet. Maar als je wat serieuze beveiliging nodig hebt, hebben wij de multitaskers die je zoekt!