Springend op een rijdende trein!

30 maart

Het team van Dynamx werkt al enkele jaren voor Esdec in Deventer.
Esdec ontwikkelt slimme montagesystemen voor zonnepanelen. Als Dynamx zijn wij verantwoordelijk voor de installatie en het onderhoud van de camera en toegangsbewaking. Dat doen we door het integreren van geavanceerde Paxton en Unii toegangscontrole en alarmsystemen. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten kunnen profiteren van effectieve beveiligingsoplossingen.

Uitdaging
In november 2023 werd Rob gebeld door de securitymanager van Esdec met het bericht dat ze een nieuw “pandje” hadden in Zwolle waar ze wat spulletjes kwijt konden. Een nieuw magazijn. De vraag was of wij daar alarm en camera’s konden aanbrengen, dezelfde installatie en werkzaamheden konden verrichten als we in Deventer hadden gerealiseerd en of het allemaal half januari geregeld kon zijn. Een uitdaging die we graag aangaan. Wat doe je dan? Eerst ter plaatse gaan kijken en een opname doen wat er nodig is. Een kleine week later zouden we elkaar treffen.

"Pandje"
Een paar dagen later waren we op weg naar Zwolle, op zoek naar het aangegeven “pandje”. Het bleek echter een pandje van formaat. Wat we daar zagen, deed toch even onze monden openvallen. Het pand bleek een warehouse te zijn van bijna 5 voetbalvelden groot! Daar dan “even” een alarminstallatie in aanbrengen kan, maar dat lukt niet in 3 weken tijd. Gelukkig bleek het om de eerste fase te gaan, de helft van het gebouw en was voor eind januari gereed. Eind februari was de andere helft operationeel. 

Oplevering-logistiek-bedrijfsgebouw-Hessenpoort-Zwolle-4.jpg


Toch niet onmogelijk
Zo zie je maar, zonder aarzeling sprongen we op een rijdende trein. En eerlijk gezegd, als je eenmaal bent ingestapt, kan je moeilijk meer afstappen. Dat wil je ook niet. Dan is het fijn om in goed overleg je opdrachtgever alles naar wens af te ronden. Daar is dan wel de nodige dosis inventiviteit, wat lange werkdagen en de inzet van collega’s voor nodig. Dat doen we graag omdat de waardering wederzijds is. Het compliment dat we ontvingen van de securitymanager, die aanvankelijk dacht dat de opdracht onmogelijk was vanwege de complexiteit en de deadline, maar desondanks toch binnen de afgesproken tijd werd opgeleverd.

Al met al een mooie rit en voldoening als je met elkaar het project tot een succesvol einde te brengen! 
 

Oplevering-logistiek-bedrijfsgebouw-Hessenpoort-Zwolle-3.jpg

 

Oplevering-logistiek-bedrijfsgebouw-Hessenpoort-Zwolle-6.jpg