Geavanceerde camera’s voor industrieterrein IJsselveld

Met de installatie van deze geavanceerde camera’s hoopt Dynamx een bijdrage te leveren aan een belangrijke verhoging van de veiligheid op industrieterrein IJsselveld. Dankzij de slimme software, directe verbinding met de meldkamer en de preventieve maatregelen, is het terrein nu beter beschermd tegen ongewenste incidenten.

Springend op een rijdende trein!

Het team van Dynamx werkt al enkele jaren voor Esdec in Deventer. Esdec ontwikkelt slimme montagesystemen voor zonnepanelen. Als Dynamx zijn wij verantwoordelijk voor de installatie en het onderhoud van de camera en toegangsbewaking...

Alles voor je cluppie

Het was in oktober 2023 dat we voor het eerst werden benaderd voor de installatie van de audio/video installatie van de nieuwe kantine voor Montfoort SV19. De ICT installaties zouden we sponsoren. Het moest allemaal klaar voor de nieuwjaarsreceptie. Dan zou ook gelijk de opening plaatsvinden. Het moest een memorabele dag worden..

December traditie in Januari

Ieder jaar is het “traditie getrouw“ het een soort van gekkenhuis in de laatste maand van het jaar. De facilitair medewerker van een gemeente belt je nog even voor opname en kostenopgave, een vastgoedbeheerder voor wat extra camera observatie en de buurman voor een storing ontstaan door lekkage.

Kwaliteit, vakbekwaamheid en betrouwbare dienstverlening

Iedere ondernemer herkent het wel: een telefoontje, een melding dat er iets aan de installatie of het product niet klopt, een storing of een vage klacht. Dus sta je daar, voor de uitdaging om het op te lossen. Je vraagt je af, hoe stel ik de klant gerust en ga ik op zoek naar de oorzaak?

Nooit meer voor paal staan

Ontdek hoe Dynamx de veiligheid van Brandweer Uden naar een hoger niveau heeft getild met hun innovatieve oplossing: de C2000-aangestuurde poller. Lees hoe deze samenwerking heeft bijgedragen aan het optimaliseren van de aanrijroute, waardoor de brandweer van Uden nooit meer voor paal staat. Veiligheid in beweging!

Specialisten met een glimlach

Iedere dag bij Dynamx is anders. Onze diensten en expertise leveren we aan het bedrijfsleven maar ook aan overheidsinstanties, zoals gemeentes, politie en het gevangeniswezen. En als je denkt dat ons werk eentonig is, dan vergis je je, want elke dag is als een boeiende episode uit een actiefilm met een vleugje humor.

Samen winnen

"In de wereld van technologie draait alles om data, maar in het hart van een gemeenschap draait het om elkaar. Met deze donatie hopen we niet alleen Montfoort S.V.’19, maar ook de banden tussen ons allen te versterken. Iets toe te kunnen voegen.” aldus Rob.

Kat in het bakkie?

Het komt regelmatig voor dat ik op locatie ben vanwege een aanvraag voor een nieuwe klus, zo ook afgelopen week. Het ging hier om het vervangen van een brandmeld- en ontruimingssysteem in een regionaal ziekenhuis. Meerdere partijen waren aangeschreven en uitgenodigd om een offerte uit te brengen, Dynamx dus ook. Het is dan gebruikelijk dat je met een groepje techneuten allemaal .....