Samen winnen

"In de wereld van technologie draait alles om data, maar in het hart van een gemeenschap draait het om elkaar. Met deze donatie hopen we niet alleen Montfoort S.V.’19, maar ook de banden tussen ons allen te versterken. Iets toe te kunnen voegen.” aldus Rob.

Kat in het bakkie?

Het komt regelmatig voor dat ik op locatie ben vanwege een aanvraag voor een nieuwe klus, zo ook afgelopen week. Het ging hier om het vervangen van een brandmeld- en ontruimingssysteem in een regionaal ziekenhuis. Meerdere partijen waren aangeschreven en uitgenodigd om een offerte uit te brengen, Dynamx dus ook. Het is dan gebruikelijk dat je met een groepje techneuten allemaal .....

Verborgen gebreken

Afgelopen zondag liep ik nog even een rondje met de hond. Eventjes een rondje op de Wiel van Oosterwijk zoals ze dat hier noemen, in het buurtje aan de dijk waar we wonen. Tussen de buien door want het leek wel een herfstdag in mei. Zo`n dag waarvan we er de afgelopen weken heel wat hebben gezien, waarop het lijkt alsof …..

Duur kaartje

De meeste mensen die mij kennen weten wel dat ik samen met mijn zoon Rens al enige jaren een seizoenkaart heb van ons “Cluppie uit het Hartsie van het Land”. Je weet wel, de voetbalclub waar ze de zon in je hart laten schijnen voor, tijdens en na de wedstrijd. Waar we zingen over “Utereg m’n stadsie” en “als ik boven op de Dom kom”..........

De avondklok

Er is een hoop gebeurd het afgelopen jaar en hoewel ik voor de corona crisis met veel plezier mijn blog schreef moest ook ik met DynamX vol aan de bak om te overleven. Gelukkig komen er langzaam weer lichtpuntjes aan de horizon en sinds lange tijd had ik weer ruimte en inspiratie om een stukje te schrijven. Een klein inkijkje in mijn beslommeringen in deze corona tijden…..

Een stok om mee te slaan

Begin vorige maand hadden we leuk bezoek bij ons op kantoor. Zoals je misschien wel eerder hebt gelezen maak ik deel uit van een groepje ondernemers wat regelmatig bij elkaar komt om ervaring uit te wisselen en deze keer kwam iedereen bij ons in Montfoort. We hebben dan vaak ook een gastspreker en op deze middag was Lucas Dols te gast.…..

Appeltje voor de dorst

Afgelopen weekend stond ik op een gezellig feestje van een buurvrouw die jarig was toen ik een fruitteler sprak. Het gesprek begon met hoe hij samen met zijn vrouw op het feest terechtkwam:  “Via mijn vrouw, zij en de jarige waren vroeger collega’s”. Vervolgens ging het over zijn gezin, kinderen en wat later over appels en peren. Hij vertelde …..

Vetlucht en muziek

En dan is het bijna Kerst. Lekker om tussen kerst en de jaarwisseling even een weekje niets te hoeven of te moeten. Wie herkent dat niet? De dagen voor de kerst moet er vaak nog van alles afgemaakt worden, opleveringen van projecten, verhuizingen die gepland zijn en ga zo maar door. Gek genoeg lukt het ook altijd

Poorya, de zoon van Jawid

In mei van dit jaar werd ik gebeld door Mathijs, een Limburger en hele goede kennis van me die in de buurt van Montfoort woont. We kennen elkaar al een paar jaar en helpen elkaar met ondernemen door kennis en ervaringen te delen. Hij belde me op om het verhaal van Jawid te vertellen.