Referenties

Wij zijn trots op ons werk en vertellen je graag over onze projecten. Hopelijk geeft dit een goede indruk van wat wij doen en kunnen wij je hiermee verleiden om contact met ons op te nemen als jij met een vraag of probleem zit. Wij helpen graag!

Anatomiegebouw Utrecht

Het Anatomiegebouw is een prachtig monumentaal gebouw met een rijke historie. Voorheen was het een Veeartsenijschool (opgericht in 1821 in de Utrechtse wijk Wittevrouwen). Architect Joseph Crouwel ontwierp in 1921 het gebouw in Amsterdamse schoolstijl. Het gebouw heeft nu de zalen in gebruik voor Practicum, Cabaret of Theater. Dynamx heeft daar een gecertificeerde Borg E inbraaksignaleringsinstallatie aangelegd met de uitdaging om geen zichtbare bedrading of apparatuur te hebben zodat dit gebouw onaangetast is in zijn volle glorie.

Anatomiegebouw Hal.jpgAnatomiegebouw toonzaal.jpg
 

 

 

 

 

 

Submarine Amsterdam

Voor animatiestudio Submarine in het oude pathologisch laboratorium LAB 111 hebben we een nieuwe animatiestudio mogen realiseren. Geen kille bedoeling, maar een toffe omgeving waar zo'n 30 enthousiaste medewerkers werken aan een animatie productie "WellieWishers". In december 2016 hebben we in samenwerking met de automatisering een nieuwe serverruimte gerealiseerd waar de resources veilig en beter geconditioneerd beschikbaar zijn. Lees meer over Submarine op ons blog en klik.

 

Drukwerkdeal.nl Deventer

Voor de Cimpress groep, bekend van o.a. Vistaprint hebben we in mei 2015 in samenwerking met Pactum het nieuwe hoofdkantoor van Drukwerkdeal.nl / Printdeal te Deventer gerealiseerd. We realiseerden voor zo'n kleine 200 medewerkers de complete ICT infrastructuur in een gerenoveerd kantoor en voorzagen de dataroom / serverruimte van noodstroom, klimaatinstallatie en glasvezelaansluiting. Ook namen we de inbraakdetectie, brandmelddetectie met ontruiming en camera observatie voor onze rekening. Pactum tekende voor de elektrotechnische installaties en voorzieningen.

 

 

 

 

Stef (Speksnijder Transport) Bodegraven

Bij Stef transportbedrijf (voorheen Speksnijder) in Bodegraven biedt haar klanten koel- en diepvries opslag aan. Daarnaast transporteren ze dagelijks versproducten naar diverse supermarken en winkelketens.

Dynamx onderhoudt het toegangsverleningsysteem, het inbraakdetectiesysteem en het camerasysteem. Een omgeving wat aandacht nodig heeft omdat het een logistieke omgeving is waar tot 3 graden boven nul gekoeld wordt. In de onderstaande video ziet u Wilma Speksnijder in gesprek met Rob van Weerdenburg.
 


Koninklijke Van Ginkel Groep Veenendaal

Voor de Koninklijke Ginkel Groep onderhoud Dynamx de volledige het telecommunicatie en ICT en telecommunicatie omgeving sinds 2006.
Van Ginkel is gespecialiseerd in groenvoorzieningen van particulieren, bedrijven en gemeentelijke instellingen. Het bedrijf telt zes vestigingen, in Veenendaal, Zeist, Den Hoorn (Delft), Leiderdorp en Deventer en bieden werkgelegenheid aan ongeveer 150 medewerkers. In 2016 hebben we de ICT verhuizing naar de het nieuwe kantoor voor onze rekening genomen en zijn over gegaan naar een van onze Cloud / VoIP systemen.

 

Hotel en conferentie centrum Ernst Sillem Hoeve (ESH) te Den Dolder

In 2014 realiseerde Dynamx voor de Ernst Sillem Hoeve te Den Dolder de brandmeldinstallatie voor het gehele conferentiecomplex en Hotelgebouw tijdens een volledig in bedrijf zijnde organisatie. Gasten mochten niet of nauwelijk overlast ervaren tijdens de uitvoering. Conferenties en vergaderingen geen geluidshinder of verstoring. Binnen en periode van 5 maanden is dat in goed overleg met de facilitaire dienst gelukt. Inmiddels heeft Dynamx het jaarlijks onderhoud op deze systemen verkregen en verzorgd de automatiseringsafdeling van Dynamx tevens de ICT omgeving.

 


 

 

Nimeto Scholengemeenschap te Utrecht

Voor scholengemeenschap Nimeto te Utrecht hebben we 2012 het inbraakdetectiesysteem vervangen. In 2014 zijn beide gebouwen voorzien van een branddetectie en ontruimingsysteem. Hierdoor is Nimeto weer up-to-date en voorzien van installaties volgens de geldende wet en regelgeving. Dynamx nam tevens het initiatief hierin. Verzorgde namens de school het contact met de mensen van de gemeente en veiligheidsregio Utrecht. In 2016 realiseerde we de nieuwe multifunctionele werkplaats. Een dynamische plek voor jonge talenten op de plek waar voorheen een patio binnen het gebouw lag. Mooi gerealiseerd met veel lichtinval door het glazen dak. Nimeto is de vakschool voor vormgeving en styling, creatieve techniek en makelaardij. En in 2023 hebben we na de verbouwing van het pand weer de nodige aanpassingen gedaan.

 

Kalsbeek College Woerden

Sinds de renovatie van het Kalsbeek College te Woerden onderhoudt Dynamx de telecommunicatievoorziening tussen twee locaties Bredius en Kempersingel te Woerden. Eerst op de traditionele wijze met ISDN centrales, gekoppeld aan elkaar, maar inmiddels voorzien van een VoIP Cloud centrale. In de video is Piet van Erkel in gesprek met Rob van Weerdenburg.