Referenties

Wij zijn trots op ons werk en vertellen je graag over onze projecten. Hopelijk geeft dit een goede indruk van wat wij doen en kunnen wij je hiermee verleiden om contact met ons op te nemen als jij met een vraag of probleem zit. Wij helpen graag!
 

Submarine Amsterdam

Voor animatiestudio Submarine in het oude pathologisch laboratorium LAB 111 hebben we een nieuwe animatiestudio mogen realiseren. Geen kille bedoeling, maar een toffe omgeving waar zo'n 30 enthousiaste medewerkers werken aan een animatie productie "WellieWishers". In december 2016 hebben we in samenwerking met de automatisering een nieuwe serverruimte gerealiseerd waar de resources veilig en beter geconditioneerd beschikbaar zijn. Lees meer over Submarine op ons blog en klik.

 

Drukwerkdeal.nl Deventer

Voor de Cimpress groep, bekend van o.a. Vistaprint hebben we in mei 2015 in samenwerking met Pactum het nieuwe hoofdkantoor van Drukwerkdeal.nl / Printdeal te Deventer gerealiseerd. We realiseerden voor zo'n kleine 200 medewerkers de complete ICT infrastructuur in een gerenoveerd kantoor en voorzagen de dataroom / serverruimte van noodstroom, klimaatinstallatie en glasvezelaansluiting. Ook namen we de inbraakdetectie, brandmelddetectie met ontruiming en camera observatie voor onze rekening. Pactum tekende voor de elektrotechnische installaties en voorzieningen.

 

 

Stichting GGMD Gouda en diverse landelijke locaties

Op diverse kantoorlocaties en het hoofdkantoor in Gouda verzorgt Dynamx de volledige telefonie-installatie. We onderhouden de Hosted Voice IP omgeving en ISDN telefoonsystemen op locaties al diverse jaren. Stichting GGMD ondersteunt doven en slechthorende mensen.

 

Afdeling Strandzaken Hoek van Holland

Voor de afdeling Strandzaken van de gemeente Hoek van Holland verzorgen we meerdere ICT diensten. Hierdoor kan het beheer met een beperkte bezetting eenvoudig controle houden over het gezellige strand.

Dynamx onderhoudt o.a. de internetverbindingen tussen verschillende locaties, de VPN-verbindingen voor de camerabewakingsystemen op het strand en de parkeerplaatsen, de telefooninstallaties en intercomverbindingen met slagbomen e.d.. In de video is strandbeheerder Wim Wurtz aan het woord.

 

Stef (Speksnijder Transport) Bodegraven

Bij Stef transportbedrijf (voorheen Speksnijder) in Bodegraven biedt haar klanten koel- en diepvries opslag aan. Daarnaast transporteren ze dagelijks versproducten naar diverse supermarken en winkelketens.

Dynamx onderhoudt het toegangsverleningsysteem, het inbraakdetectiesysteem en het camerasysteem. Een omgeving wat aandacht nodig heeft omdat het een logistieke omgeving is waar tot 3 graden boven nul gekoeld wordt. In de onderstaande video ziet u Wilma Speksnijder in gesprek met Rob van Weerdenburg.
 


Koninklijke Van Ginkel Groep Veenendaal

Voor de Koninklijke Ginkel Groep onderhoud Dynamx de volledige het telecommunicatie en ICT en telecommunicatie omgeving sinds 2006.
Van Ginkel is gespecialiseerd in groenvoorzieningen van particulieren, bedrijven en gemeentelijke instellingen. Het bedrijf telt zes vestigingen, in Veenendaal, Zeist, Den Hoorn (Delft), Leiderdorp en Deventer en bieden werkgelegenheid aan ongeveer 150 medewerkers. In 2016 hebben we de ICT verhuizing naar de het nieuwe kantoor voor onze rekening genomen en zijn over gegaan naar een van onze Cloud / VoIP systemen.

 

Hotel en conferentie centrum Ernst Sillem Hoeve (ESH) te Den Dolder

In 2014 realiseerde Dynamx voor de Ernst Sillem Hoeve te Den Dolder de brandmeldinstallatie voor het gehele conferentiecomplex en Hotelgebouw tijdens een volledig in bedrijf zijnde organisatie. Gasten mochten niet of nauwelijk overlast ervaren tijdens de uitvoering. Conferenties en vergaderingen geen geluidshinder of verstoring. Binnen en periode van 5 maanden is dat in goed overleg met de facilitaire dienst gelukt. Inmiddels heeft Dynamx het jaarlijks onderhoud op deze systemen verkregen en verzorgd de automatiseringsafdeling van Dynamx tevens de ICT omgeving.

 

 

Abvakabo FNV Zoetermeer

In 2013 heeft Dynamx voor de Abvakabo FNV het hoofdkantoor in Zoetermeer volledig gerenoveerd met betrekking tot diverse elektrotechnische en ICT installaties. Gefaseerd zijn inmiddels 6 verdiepingen en een IT serverroom nieuw gerealiseerd. Momenteel ondersteunen we de FNV met telecommunicatie engineers resources bij de migratie naar Skype for business. Aan het woord is Patricia van Arkelen van de ICT afdeling.
 

 

NImeto Scholengemeenschap te Utrecht

Voor scholengemeenschap Nimeto te Utrecht hebben we 2012 het inbraakdetectiesysteem vervangen. In 2014 zijn beide gebouwen voorzien van een branddetectie en ontruimingsysteem. Hierdoor is Nimeto weer up-to-date en voorzien van installaties volgens de geldende wet en regelgeving. Dynamx nam tevens het initiatief hierin. Verzorgde namens de school het contact met de mensen van de gemeente en veiligheidsregio Utrecht. In 2016 realiseerde we de nieuwe multifunctionele werkplaats. Een dynamische plek voor jonge talenten op de plek waar voorheen een patio binnen het gebouw lag. Mooi gerealiseerd met veel lichtinval door het glazen dak. Nimeto is de vakschool voor vormgeving en styling, creatieve techniek en makelaardij.

 

 

Kalsbeek College Woerden

Sinds de renovatie van het Kalsbeek College te Woerden in 2007 onderhoud Dynamx de telecommunicatie voorziening tussen twee locaties Bredius en Kempersingel te Woerden. Eerst op de traditionele wijze met ISDN centrales, gekoppeld aan elkaar, maar inmiddels voorzien van een VoIP Cloud centrale. In de video is Piet van Erkel in gesprek met Rob van Weerdenburg.