Onderweg

Afgelopen week was het dan eindelijk zo ver. Een gedenkwaardig moment was aangebroken. Hierdoor waren er mixed emotions bij de mannen die het werk bij u komen maken. Aan de ene kant een jubel stemming en aan de andere kant een randje rouw, want je laat toch je oude vertrouwde Volkswagen bus achter. Afscheid nemen doet nu eenmaal pijn. Loslaten daar gaat het om. Je moet daar overheen stappen, en dat valt niet altijd mee.


Nieuwe bussen

In dit geval bleek de jubelstemming toch sterker te zijn dan het randje rouw. Ik kon gelukkig constateren dat ik de goede keuze gemaakt had. Ik had twee hagel nieuwe Opel Vivaro bestelbussen gekocht bij Ben de Goey uit Montfoort. Met deze wagens kunnen we weer een poos vooruit. Voor onze Theo betekend dat zijn arbeidsomstandigheden aanzienlijk verbeterd zijn! Zijn oude VW Transporter, waaraan hij gehecht was geraakt over de jaren, had namelijk geen airco, laat staan cruise control. En in het kader van de ISO 9001 erkenning die we sinds vorige jaar hebben, doen we gelijk ook weer iets aan ons verbeterproces.


Vooruit

We hebben er wel 11 weken op moeten wachten, maar als het moment dan daar is dat we de bestelbussen kunnen ophalen dan is dat natuurlijk wel gelijk een mooi foto momentje. Juist omdat ze ook strak van ons logo en belettering voorzien zijn door Stephan van Rooijen.

Nu houden onze mannen altijd een grote smile op hun gezicht als ze bij u of uw buurman komen voorrijden om de klus te fixen.