Noodstroomvoorzieningen

Wist u dat ruim 15% van de ICT storingen veroorzaakt wordt door stroomuitval, klimaat en/of energie problemen?

Dynamx helpt haar klanten bij het complete energievraagstuk. Vragen zoals; waar wel en waar geen noodstroomvoorziening toepassen? Kiest u voor een UPS systeem of voor een back-up door toepasing van een generatorset? Wat moet de autonomitijd zijn? Hoe regel ik services en 24/7 calamiteiten opvolging? Wie tankt er de diesel bij voordat het peil te laag staat en hoe wordt dat in de gaten gehouden?

Een indoor generatorset

We realiseren betaalbare oplossingen waarbij het risico en de investering in balans zijn. We opereren doelgericht en met een pragmatische benadering. Zo bouwen we de installatie voor u en onze klanten. Dit betekent dat wij voor u de levering van een noodstroomaggregaat tot en met installatie en inbedrijfstelling verzorgen. De totale eind­­verantwoorde­lijkheid ligt bij Dynamx als u dat wenst of handig vindt. In dat geval heeft u dus één aanspreekpunt en wij nemen u het werk uit handen.

Dynamx levert ook snel te implementeren UPS systemen. Een Smart UPS voorkomt al snel een hoop problemen doordat deze UPS in staat is uw server automatisch te laten afsluiten op de juiste wijze. Zodra de energievoorzienig uit de straat weer beschikbaar is, start de server weer op.

Een UPS voor uw PC, Router, NAS of server

Onderstaande de oplossing welke veelal toegepast wordt in server­racks (datarooms), redundant uitgevoerd met dubbele voedingen en accu-packs.

De UPS oplossing in data racks / datarooms


Meer informatie over noodstroomvoorzieningen van Dynamx of een afspraak maken?

Neem contact op via het onderstaande formulier of bel 0348 45 22 24