Noodstroomvoorzieningen

Altijd in bedrijf.

Wat wij doen

Wist je dat ruim 15% van de ICT storingen veroorzaakt wordt door stroomuitval, klimaat- en/of energieproblemen? Dynamx helpt haar klanten bij het complete energievraagstuk. Vragen zoals, waar moeten we wel of niet een noodstroomvoorziening toepassen? Kies je voor een UPS systeem of voor een back-up door toepassing van een generator set? Hoe regel ik services en 24/7 opvolging van calamiteiten?


“Dynamx realiseert betaalbare oplossingen waarbij het risico
en de investering in balans zijn.


Wij werken doelgericht en met een pragmatische benadering. Dit betekent dat wij de levering van een noodstroomaggregaat tot en met installatie en in bedrijfsstelling verzorgen. Als je volledig ontzorgd wilt worden nemen wij het proces over en zijn wij verantwoordelijk voor het gehele traject. Wij nemen het regelwerk uit handen en zorgen voor één aanspreekpunt binnen ons team zodat je altijd weet bij wie je terecht kunt voor vragen en ondersteuning.

Goed om te weten

Dynamx levert ook snel te implementeren UPS systemen. Een Smart UPS voorkomt problemen doordat deze UPS in staat is uw server automatisch en op de juiste wijze af te laten sluiten . Zodra de reguliere energievoorzienig weer beschikbaar is, start de server weer op.

Een UPS voor uw PC, Router, NAS of server
 
 

Een indoor generatorset


Onderstaand een weergave van de oplossing die veelal  wordt toegepast in server racks (datarooms), redundant uitgevoerd met dubbele voedingen en accu-packs.

De UPS oplossing in data racks / datarooms

 

Wil je meer informatie over noodstroomvoorzieningen van Dynamx of een afspraak maken?

Neem contact op via het onderstaande formulier of bel 0348 45 22 24.