Toegangscontrole

Altijd gecheckt.

Toegangscontrole beschermt je tegen mensen die zich ongeoorloofd toegang proberen te verschaffen. Dynamx biedt haar klanten een oplossing die past bij het gebouw en de omgeving. Toegangscontrole is samen met observatie een essentieel onderdeel in de bewakingsschil van organisaties met noodzakelijke bewaking bij een verhoogd bedrijfsrisico.

 

Voor iedere locatie is er een gecontroleerde oplossing die geautoriseerde personen ongehinderd toegang verlenen en tegelijkertijd voor onbevoegde personen de toegang blokkeren.

 

Samen met onze klanten stellen we een beveiligingsplan op dat aan alle eisen voldoet en kwetsbare dan wel waardevolle onderdelen van het bedrijf beschermt. Dynamx realiseert het plan, begeleidt de implementatie en voert het onderhoud uit. Wij verzorgen instructie aan gebruikers en beheerders en onderhouden de systemen met ons team van beveiligingsspecialisten. Wij denken na over de afsluiting zoals toepassing van deurvergrendeling, slagbomen, hekwerken, tour Locks, tourniquets of pollers. We bieden een passend systeem waarbij 2 weg authenticatie mogelijk wordt. En helpen je ook met veilig toegang verlenen via kenteken herkenning, ANPR camera, smartphone en/of paslezers.

 

Waarom Dynamx inzetten voor toegangscontrole?

 

  • Altijd een passend advies op maat

  • Houdt rekening met de situatie en medewerkers

  • Systemen voorzien van 2- weg authenticatie mogelijkheden

  • 24/7 calamiteiten services

  • Paxton, Impro, Unii en ISM specialist

  • Ook voor grendels, deurbeslag, sloten en sluitwerk van bestaande deuren

 

Wil je meer weten over toegangscontrole en beveiligingsoplossingen van Dynamx?

Mail naar info@dynamx.nl of bel ons 0348 - 45 22 24. Wij kunnen je meer informatie of een vrijblijvende budgetopgave geven. Ook kunnen we meerdere referenties geven.