Toegangscontrole

Toegangscontrole beschermt u tegen mensen die zich ongeoorloofde toegang wensen te verschaffen. Het komt regelmatig voor dat er overdag, zonder dat uw collega's het in de gaten hebben, insluipers zich toegang verschaffen tot informatie of spullen die ze niets aangaan, In het meest gunstigste geval levert het geen diefstal schade op maar veelal wel. Om dat te voorkomen is intelligentie nodig. Slimme detectie, sleutels, sloten en readers. Producten die als een systemen aansluiten op uw bedrijfsprocessen en uw spullen beschermen voor ongenodigden.

Dynamx biedt haar klanten een oplossing die pas bij uw bedrijf en de organisatie. Innovatieve oplossingen die geautoriseerde personen een ongehinderde toegang mogelijk maakt en tegelijkertijd onbevoegde personen de toegang weigert. Samen met u stellen we een beveiligingsplan op dat aan al uw eisen voldoet en gevoelige gedeelten van uw bedrijf beschermt. We realiseren het plan, begeleiden u met de implementatie, verzorgen instructie aan gebruikers en beheerders en onderhouden de systemen met ons team van beveiligingsspecialisten.

Wij denken na over de afsluiting zoals toepassing van deurvergendeling, slagbomen, hekwerken, toerniquets of pollers. Maar helpen u ook met toegangverlening via kentekenregistratie en -herkennig, kaartlezers en voertuig transponders.

We zijn gespecialiseerd in de systemen van o.a. Aplhatronics, Diva, Gardual / Verex ISM en AX Axxess IP.

Nieuwsgierig geworden?
Bel of mail voor meer informatie, referenties of een vrijblijvende budgetopgave met Dynamx uit Montfoort.