Inbraakpreventie en inbraakdetectie

Altijd rustig.

Dynamx Beveiliging

Dynamx Beveiliging installeert betrouwbare inbraakdetectie- en camera systemen om preventief te werken, te signaleren en te registreren. Via internet wordt een verbinding gemaakt met het beveiligingssysteem waardoor je altijd zicht hebt op wat er gebeurd binnen een (bedrijfs)pand. Zo kun je eenvoudig controleren of een gedetecteerde inbraakpoging geen vals alarm is en ook onze meldkamer kijkt mee wanneer een melding binnenkomt. Deze opzet draagt direct bij aan het verzamelen van bewijsmateriaal, vergroten van de pakkans en de kans op een veroordeling bij inbraak.

Dynamx is gespecialiseerd in de systemen van o.a. Alphavision ML, Unii en Artitech ATS systemen. Wij zijn een gecertificeerd beveiligingsbedrijf en heeft een CCV BORG en ISO 9001:2015 erkenning voor het aanleggen van inbraakdetectiesystemen. Dynamx wordt jaarlijks geauditeerd door certificeringsinstantie KIWA en NCI.

Erkenningen 2021 v01.JPG

Wat wij doen

Wij helpen onze klanten een goede afweging te maken van het risico op inbraak en de daarbij passende beveiligingsmaatregelen. Daarbij waarborgen wij de balans tussen risico, veiligheid en de benodigde investering. Dynamx realiseert een gedegen preventieplan op bouwkundig en elektronisch gebied voor woningen of bedrijfspanden met als doel de schade te beperken en de pakkans bij inbraak te verhogen.
 

Veiligheidsscan voor bedrijven

Voor kleine ondernemingen voert Dynamx gratis een veiligheidsscan uit. Met deze scan kun je de veiligheid van je bedrijf verbeteren. Onze adviseur voert de scan op locatie uit en adviseert over maatregelen om de veiligheid in en om het bedrijf te vergroten. Na de scan wordt in een beveiligingsplan het risico geïnventariseerd aan de hand van wensen, landelijke en regionale statistieken, omgeving en verzekerde waarde. Zo worden de passende maatregelen bepaald die het beste bij jouw situatie passen en volstaan voor de verzekeraar.


Wil je meer weten of een offerte aanvragen?

Mail naar info@dynamx.nl of bel ons 0348 - 45 22 24.


Goed om te weten

In de afgelopen jaren is het aantal woninginbraken in Nederland afgenomen, maar niet overal in Nederland nam het even sterk af. Er zijn altijd gemeenten die afwijken van de landelijke trend. Dit wijst erop dat lokale omstandigheden ook een aanzienlijke rol spelen bij het risico op inbraken en beveiligen van een bedrijfspand. Het is belangrijk om per locatie en situatie te kijken naar de best passende beveiligingsmaatregelen. Iedere locatie, ieder risico of situatie is anders.

Ook bij bedrijven nam het aantal inbraken en overvallen af. Toch blijft het maken van een goede afweging van het risico op inbraak en de daarbij passende beveiligingsmaatregelen noodzakelijk om de veiligheid van een pand te verhogen.

Tips bij het realiseren van de juiste balans in veiligheid en beveiliging:

  • Wat voor type organisatie of bedrijf heb je (een “open’ karakter of gesloten)? M.a.w. hebben we het over “boeven” buiten houden of controle op gasten (Inbraakdetectie, diefstal, agressie of een mix ervan)?
  • Het lijkt misschien vreemd maar kijk eens met de ogen van een crimineel naar jouw situatie. Verplaats je in zijn motieven. Hoe is je pand ingericht? Waar kun je gemakkelijk bij? Hoe staan waardevolle spullen opgeslagen?
  • Kijk ook naar het risico buiten de verzekerde waarde of het door de verzekeraar vastgestelde bedrag. Let op verborgen schades zoals improductiviteit, overlast, kortingen bij niet tijdig kunnen leveren etc.
  • Werk met gebieden, beveiligingszones- of schillen binnen je bedrijf.
  • Denk ook aan de “digitale” voor en achterdeur van het bedrijf.
  • Brandgevaar is ook een risico. Voor een paar euro meer heb je rookmelders of CO2 melders gekoppeld aan het bewakingssysteem als de gemeente geen brandmeldsysteem vereist.
  • Laat zien dat je beveiliging hebt, maar geef niet alle indicatoren prijs.
  • Review minimaal 1x in de 5 jaar het beveiligingsplan.

 

Veiligheid in een oogopslag