Inbraakpreventie en inbraakdetectie

Altijd relaxed.

Dynamx Beveiliging installeert betrouwbare inbraakdetectie systemen, vaak in combinatie met camera observatie. Via internet wordt een verbinding gemaakt met het beveiligingssysteem waardoor je altijd zicht hebt op wat er gebeurt. Zo kun je eenvoudig controleren of een gedetecteerde inbraakpoging geen vals alarm is en de centralist van de meldkamer kijkt mee wanneer een melding binnenkomt. Deze opzet draagt direct bij aan het verzamelen van bewijsmateriaal, vergroten van de pakkans en de kans op een veroordeling bij inbraak.

Waarom Dynamx voor inbraakpreventie?

  • Altijd een passend advies op maat
  • Houdt rekening met de situatie en medewerkers
  • Werkt volgens de VRKI richtlijnen van verzekeraars
  • Risicoklasse 2, 3 en maatwerk oplossingen
  • Systemen voorzien van 2- weg authenticatie mogelijkheden
  • BORG-E, KIWA en ISO 9001 gecertificeerd
  • 24/7 calamiteiten services
  • Alphavision en Unii specialist

Wat wij doen

Wij helpen onze klanten een goede afweging te maken van het risico op inbraak en de daarbij passende beveiligingsmaatregelen. Daarbij waarborgen wij de balans tussen risico, veiligheid en de benodigde investering. Dynamx realiseert een gedegen preventieplan op bouwkundig en elektronisch gebied voor woningen of bedrijfspanden met als doel de schade te beperken en de pakkans bij inbraak te verhogen.
 

Veiligheidsscan voor bedrijven

Voor kleine ondernemingen voert Dynamx gratis een veiligheidsscan uit. Met deze scan kun je de veiligheid van je bedrijf verbeteren. Onze adviseur voert de scan op locatie uit en adviseert over maatregelen om de veiligheid in en om het bedrijf te vergroten. Na de scan wordt in een beveiligingsplan het risico geïnventariseerd aan de hand van wensen, landelijke en regionale statistieken, omgeving en verzekerde waarde. Zo worden de passende maatregelen bepaald die het beste bij jouw situatie passen en volstaan voor de verzekeraar.


Wil je meer weten of een offerte aanvragen?

Mail naar info@dynamx.nl of bel ons 0348 - 45 22 24