Klant aan het woord

Welkom op de pagina waar onze gewaardeerde klanten hun ervaringen delen over Dynamx. Bij Dynamx zijn we trots op ons werk en streven we ernaar om hoogwaardige oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Onze passie voor innovatie en toewijding geleid tot talloze mooie projecten. Hier delen we graag de verhalen van tevreden klanten die de meerwaarde van samenwerken met Dynamx hebben ervaren.


Zones Nederland Charl du Plessis

Charl vond Dynamx via Google. “We kozen voor Dynamx vanwege hun prijs en het feit dat ze ons alles konden bieden: IT-diensten, stroom- en data-installatie, en beveiligingsinstallaties. Als Dynamx er niet was geweest om het werk in ons magazijn te doen, hadden we deze faciliteit niet op tijd kunnen openen”.

De Verloskundige Praktijk De Lekbrug

Bij Verloskundige Praktijk "De Lekbrug" staat liefde en enthousiasme centraal in elke fase van het prachtige proces van zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Met een team van toegewijde professionals wordt iedere zwangerschap op een respectvolle en unieke manier begeleid, van de eerste echo tot en met de eerste tijd na de bevalling.