Over ons

Vanuit het centraal in Nederland gelegen Montfoort, realiseren we met een compact en pragmatisch werkend team voor uw organisatie een totaal­­­oplossing. Eén centraal aan­­spreek­­punt voor het totale traject, maar u kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor een stukje ervan.

Erkenningen

Dynamx Beveiliging is CCV BORG en Kiwa gecertificeerd voor het aan­leggen en onder­houden van brand­meld­systemen, inbraak­detectie, toegangs­­­­controle­­­­systeem of IP camera bewaking. We hebben een 24/7-uurs service­­dienst die, mocht het nodig zijn, altijd dag en nacht bereik­baar is. Daarnaast zijn wij ISO9001 en VCA* gecertificeerd.

Wat doen we?

  • We beheren de Microsoft kantoor­­automatisering, internet­­lijnen en routers om te mailen, in de cloud te werken en te zoeken op het web
  • Leggen gecertificeerde ICT bekabeling aan, maar ook draad­loze WiFi netwerken
  • We realiseren audio­­­visuele en multi­media oplossingen
  • VoIP telefoon­systemen
  • Installeren gecertificeerde brandmeld- en ontruimingsinstallaties en we onder­houden de contacten met brandweer en gemeente namens u als u dat wenst
  • Installeren video-/inter­comsystemen bij de ingang van uw bedrijfs­­­terrein
  • Camera-observatie met of zonder slimme software (denk ook aan kentekenregistratie)
  • Inbraak­detectie en gecontroleerde toegang tot uw kantoor door kaart­­­lees-­systemen

Al onze beveiligings­­medewerkers zijn gescreend. Dynamx heeft een geldig veiligheid certificaat voor aannemers (VCA certificering).

 

Wij ondersteunen de volgende initiatieven:

Het St. Antonius onderzoeksfonds

Het fonds heeft tot doel, met uitsluiting van winstoogmerk, klinisch wetenschappelijk onderzoek in het St. Antonius Ziekenhuis, alsmede activiteiten die daarmee verband houden op medisch en verpleegkundig vlak, te bevorderen, initiëren en te stimuleren. Resultaten van wetenschappelijk onderzoek worden ieder kwartaal gepubliceerd in een magazine wetenschappelijk magazine Loupe.

 

De 24 uur van Montfoort

Het lokale evenement van Montfoort in de laatste week van de zomervakantie.

https://www.de24uurvanmontfoort.nl/

Wilt u meer weten over ons?

U bent altijd welkom bij ons op kantoor of we komen bij u langs om ons voor te stellen.

Erkenningen van Dynamx