Altijd rustig.

 

Inbraakdetectie- en branddetectiesystemen

Wij vinden dat veilig werken binnen je bedrijf vanzelfsprekend moet zijn, zodat je niet voor verrassingen en extra uitgaven komt te staan. Dat bekent veiligheid als het gaat om het voorkomen van inbraak of het hacken van computerbestanden maar ook het tijdig signaleren van een brand of het maken van online back-up bestanden.

Wat wij doen

Dynamx adviseert en levert met name oplossingen voor alle aspecten van veiligheid en beveiliging van bedrijven en panden. We installeren en verzorgen het onderhoud van systemen en nemen desgewenst het contact met brandweer, politie of meldkamer over. Ons doel is altijd om tot de best passende oplossing voor jouw situatie te komen, daarbij waarborgen wij de balans tussen betrouwbaarheid, beschikbaarheid en een betaalbare oplossing. Al onze oplossingen voldoen aan wet- en regelgeving van de overheid en verzekeraars.
 

Tips bij het realiseren van de juiste balans in veiligheid en beveiliging:

  • Wat voor type organisatie of bedrijf heb je, een “open’ karakter of gesloten? M.a.w. hebben we het over boeven buiten houden of controle op gasten (inbraakdetectie, diefstal, agressie of een mix ervan)?
  • Het lijkt misschien vreemd maar kijk eens met de ogen van een crimineel naar jouw situatie. Verplaats je in zijn motieven. Hoe is je pand ingericht? Waar kun je gemakkelijk bij? Hoe zijn waardevolle spullen opgeslagen?
  • Kijk ook naar het risico buiten de verzekerde waarde of het door de verzekeraar vastgestelde bedrag. Let op verborgen schades zoals improductiviteit, overlast, kortingen bij niet tijdig kunnen leveren etc.
  • Werk met gebieden, beveiligingszones- of schillen binnen je bedrijf.
  • Denk ook aan de “digitale” voor- en achterdeur van het bedrijf.
  • Brandgevaar is ook een risico. Voor een paar euro extra heb je rookmelders of CO2 melders gekoppeld aan het bewakingssysteem.
  • Laat zien dat je beveiliging hebt, maar geef niet alle indicatoren prijs.
  • Review minimaal 1x in de 5 jaar het beveiligingsplan.