Beveiliging

Altijd rustig.

Wij vinden dat veilig werken binnen je bedrijf vanzelfsprekend moet zijn, zodat je niet voor verrassingen en extra uitgaven komt te staan. Dat bekent veiligheid als het gaat om het voorkomen van inbraak, gecontroleerd toegang verlenen tot gebouwen of het terrein, observeren van de omgeving maar ook het tijdig signaleren van een brand.

Wat wij doen

Dynamx adviseert en levert met name oplossingen voor alle aspecten van veiligheid en beveiliging van bedrijven. Het terrein en de gebouwen, maar realiseren ook de geautomatiseerde toegang en afsluitingen van terreinen met bijvoorbeeld kentekencamera’s. We stellen een beveiligingsplan op, installeren en verzorgen het onderhoud van inbraak en brand detectiesystemen. Ons doel is altijd om tot de best passende oplossing te komen voor iedere situatie. Daarbij waarborgen wij de balans tussen betrouwbaarheid, beschikbaarheid en een betaalbare oplossing. Daarbij houden we altijd rekening met de wet- en regelgeving van de overheid en gestelde eisen van verzekeraars.

We geven geen uitvoering aan bewaking- of receptiediensten. We werken daarvoor samen met de mensen van o.a. Alarm Meldnet, Europac, Securtas en MPL.

 

Tips bij het realiseren van de juiste balans in veiligheid en beveiliging:

  • Wat voor type organisatie of bedrijf heb je, een “open’ karakter of gesloten? M.a.w. hebben we het over boeven buiten houden of controle op gasten (inbraakdetectie, diefstal, agressie of een mix ervan)?
  • Het lijkt misschien vreemd maar kijk eens met de ogen van een crimineel naar jouw situatie. Verplaats je in zijn motieven. Hoe is je pand ingericht? Waar kun je gemakkelijk bij? Hoe zijn waardevolle spullen opgeslagen?
  • Kijk ook naar het risico buiten de verzekerde waarde of het door de verzekeraar vastgestelde bedrag. Let op verborgen schades zoals improductiviteit, overlast, kortingen bij niet tijdig kunnen leveren etc.
  • Werk met gebieden, beveiligingszones- of schillen binnen je bedrijf.
  • Denk ook aan de “digitale” voor- en achterdeur van het bedrijf.
  • Brandgevaar is ook een risico. 
  • Laat zien dat je beveiliging hebt, maar geef niet alle indicatoren prijs.
  • Review minimaal 1x in de 5 jaar het beveiligingsplan. 

 

Wil je meer weten over beveiliging of een offerte aanvragen?

Mail naar info@dynamx.nl of bel ons 0348 - 45 22 24.