Nieuwe telefoonsysteem voor Bolthof van den Top in Ede

29 februari 2016


Bolthof van den Top behoren in Ede al jaren tot een van de toonaangevende makelaarskantoren. Met een innovatieve denkwijze hebben ze de afgelopen jaren de tegenwind kunnen weerstaan. Hierdoor hebben ze uitdagingen om weten te zetten naar kansen.

“Het gaat goed met ons kantoor”, aldus Jochem van den Top. “Mooie projecten staan op stapel en onze klanten weten ons altijd goed te vinden. Dynamx is een van de vaste partners die ons daarbij helpt.”


Jochem van den Top

Recent is het kantoor overgestapt om een nieuwe manier van telefoneren. Er wordt namelijk helemaal geen gebruik gemaakt van een telefoontoestel. Gesprekken worden namelijk gewoon door met de muis te klikken op het beeldscherm van de PC met headset aangenomen, doorverbonden, of in de wachtstand gezet.

“Ideaal, want je hebt ook de mogelijkheid gespreksnotities erbij te zetten. Makkelijk voor je collega’s als je met een of twee steekwoorden even snel iets wilt melden”, volgens Jochem.


Ook Nick Carbo, telecom engineer van Dynamx is tevreden; “Doordat het een mooie cloud oplossing is hebben we eerst een testsituatie gerealiseerd en daardoor nagenoeg geen aanloop problemen gehad. De implementatie verliep soepel. Het is een mooie telefoonoplossing en innovatief met smartphone apps, hoewel een gewone telefoon ook nog steeds kan. Via de software op je PC is het een andere manier van bellen, maar het gewend snel. Leuk om te horen dat Jochem tevreden is, daar doen we het voor”, aldus Nick Carbo.



Bolthof van den Top is gevestigd aan de Maanderweg 70 te Ede.
Kijk ook opwww.bolthofvandentop.nl