Online Cloud werkplek / MS Office365

Een online werkplek uit de cloud betekent dat alles beschikbaar is via Wifi of internet. Dynamx noemt dat de hybride werkplek voor het bedrijf. Iedereen aan de slag, overal en altijd. Toegang tot bestanden en mappen, e-mail beschikbaar hebben, backup online, maar ook Word, Excel, Power Point, en Note. Daarnaast heeft u toegang tot uw website voor uw bedrijf.

Het is een ideale oplossing voor het MKB bedrijf. Er is slechts een minimale investering nodig voor de werkplek PC, laptop of tablet omdat er betaald wordt naar gebruik en afname via een maandelijks abonnement. Hybride oplossingen waarbij u gebruik maakt naar behoefte. Of u nu app's uit de cloud gebruikt, opslag lokaal op kantoor bewaart. Of u ERP en CRM gekoppeld wenst te hebben aan uw Outlook; Het maakt niet uit. Dynamx zorgt ervoor dat het functioneert. Handig en eenvoudig door toepassing van Microsoft Office365. We zijn een aanspreekpunt voor uw totale ICT omgeving en benodigde applicaties.

Het is snel beschikbaar en biedt het gemak van een serveroplossing. Er hoeft geen software aangeschaft te worden als u dat wenst. Automatisch altijd alle updates beschikbaar. Alles in een abonnement.


Eenmalig wordt de bedrijfsomgeving ingericht zoals het aanmaken van een mappenstructuur en instellen van verschillende toegangniveaus voor de medewerkers. Daarna kunt u aan de slag en als er daarnaast een keer extra hulp nodig is, kan de helpdesk gecontact worden.

We bieden al een basisaccount aan waarmee u aan de slag kunt voor nog geen 5 euro per maand.

Meer weten?

Klik dan hier om een mail te sturen aan onze collega's. U vermeldt uw naam en uw contactgegevens zodat we u verder kunnen informeren over de "Itwo" online cloud werkplek paketten van Dynamx ICT.