Online Cloud werkplek / MS Office365

Altijd up to date.

Wat wij doen

Een online werkplek in de cloud betekent dat alles beschikbaar is via Wi-Fi of internet, een hybride werkplek voor het bedrijf noemen wij dat. Iedereen kan overal en altijd aan de slag. En je heb altijd toegang tot bestanden en mappen, e-mail, back-up online, maar ook “gewone” office programma`s als Word, Excel, Power Point en Notes. De zakelijke website van je onderneming is natuurlijk ook altijd bereikbaar.

Dynamx helpt haar klanten met het inrichten van online werkplekken en internetverbinding. Ons doel is om zo snel mogelijk de online bedrijfsomgeving in te richten inclusief gangbare functionaliteit als  het aanmaken van een mappenstructuur en toegangsniveaus voor medewerkers. Daarna kun (Laura: moet dit niet “kan” zijn?) je direct aan de slag. Voor vragen en extra ondersteuning staan onze collega`s van de helpdesk klaar met de nodige kennis en antwoorden.
 

Kosten

Dynamx biedt online werkplekken en alles wat je daarbij nodig hebt aan in één abonnement. Wij werken veelal met de producten van Microsoft, wij bieden je de best passend account aan en richten die voor je in zodat je aan de slag kunt.  Bijzondere wensen? Ook dat kunnen wij voor je inrichten. Of je nu apps uit de cloud wilt gebruiken of juist lokaal op kantoor data en documenten wilt opslaan, of bijvoorbeeld ERP en CRM gekoppeld wilt hebben aan Outlook. Wij zorgen voor de best passende oplossing en zijn het aanspreekpunt voor je complete ICT omgeving.

 

Goed om te weten

Werken vanuit de cloud is een ideale oplossing voor het MKB bedrijf. Een online bedrijfsomgeving is snel beschikbaar en biedt het gemak van een serveroplossing. Software aanschaffen is niet nodig en alle updates zijn altijd automatisch beschikbaar. En er is slechts een minimale investering nodig voor de fysieke werkplek en apparaten als PC, laptop of tablet omdat er betaald wordt naar gebruik en afname via een maandelijks abonnement. Een hybride oplossing die kan worden afgestemd op jouw situatie en schaalbaar is in mogelijkheden en kosten.

 

Wil je meer weten over werken in de cloud?

Mail naar info@dynamx.nl of bel ons 0348 - 45 22 24. Dan adviseren wij je graag wat bij jouw specifieke situatie past.