Dynamx doet mee
Voor dag en DOUW ondernemen en inspireren

17 maart 2016


Business Network Lopikerwaard heet voortaan; DOUW - Delende Ondernemers Utrechtse Waarden.
Deel mee in de passie en inspireer elkaar!

 

Wat is het idee?

Ontbijtsessies met ondernemers waarbij elkaar aanbevelen, netwerken en van toegevoegde waarde willen zijn voor elkaar voorop staat. Elkaar inspireren.

Het vindt eens per twee weken plaatsvinden waarbij je voldoende mogelijkheden krijgt jouw business toe te lichten. Er is ook aandacht voor inhoudelijke thema’s die spelen zoals bijvoorbeeld, bedrijfsvoering, media, personeel of marketing. De tweewekelijkse ontbijtbijeenkomsten zullen regelmatig worden afgewisseld met een meeting op de bedrijfslocatie bij de leden, zodat je een kijkje in de keuken kan krijgen. Die locatie-bijeenkomsten zijn altijd op de vrijdagmiddag. Dus twee ontbijtsessies op de donderdagen, om de week en daarna een bedrijfsmeeting op vrijdag en daarna weer twee ontbijtsessies, enzovoorts.

De kosten houden we laag; € 175,00 per half jaar voor het ontbijt en de bedrijfsmeeting. Er blijft niets aan de spreekwoordelijke strijkstok hangen.

Zin om aan te schuiven?
Als je opnieuw geïnteresseerd bent of mee wilt doen, ben je van harte uitgenodigd om op donderdagochtend aan te schuiven tijdens het ontbijt bij Hotel Epping (Bites & Nights) in IJsselstein.

Laat het dan even weten aan een van de leden.

De inloop is vanaf 6.45 uur, aanvang ontbijt 7.00 uur; Einde rond 9.00 uur.
De ontbijt bijdrage voor gasten bedraagt € 10,00 p.p.
Adres: Utrechtsestraat 44, 3401 CW IJsselstein
 

Meld je wel even vooraf dat je komt door dit bericht te reply-en aan mij. Dat voorkomt een stoel te veel of te weinig. DOUW vindt je ook op LinkedIn.