Dynamx brengt Zones Nederland naar een hoger niveau

12 december 2023

In deze video treffen we Charl du Plessis, Technisch Operationeel Directeur bij Zones in Nederland. Zones is een bedrijf dat IT-hardware verkoopt en diensten levert aan grote ondernemingen in heel Europa.

Google
Charl vond Dynamx via Google. “We kozen voor Dynamx vanwege hun prijs en het feit dat ze ons alles konden bieden: IT-diensten, stroom- en data-installatie, en beveiligingsinstallaties. Als Dynamx er niet was geweest om het werk in ons magazijn te doen, hadden we deze faciliteit niet op tijd kunnen openen”.

Meer Gile’s
“Dynamx zou wellicht nog beter kunnen worden door meer mensen zoals 'Gile' aan te nemen. Hij zet zich hard in en lijkt nooit te stoppen met werken. Hoewel ik niet precies weet waarom hij zo productief is, is hij een uitstekende collega. We zouden zeker Dynamx overwegen voor komende projecten” aldus Charl.

Toegewijde monteurs
“Dankzij hun toegewijde monteurs kunnen we niet alleen slimmer werken, maar hebben we ook vertrouwen in de beveiliging van ons pand voor de Europese expansie. Ze hebben geavanceerde beveiligingsmaatregelen getroffen die ervoor zorgen dat Zones niet alleen een veilige uitvalsbasis heeft, maar ook haar wereldwijde missie kan voortzetten met de hoogste service- en adviesstandaarden”.

Hoger niveau
"Dynamx tilt Zones Nederland naar een hoger niveau." Hiermee laat Dynamx zien hoe samenwerking, toewijding en geavanceerde beveiligingsmaatregelen hebben bijgedragen aan een veilige en succesvolle toekomst voor Zones in Europa en daarbuiten.
 

"Dynamx in één woord is: efficiënt, betrouwbaar en nauwkeurig.​​​​​​....."