De Verloskundige Praktijk "De Lekbrug" en de Onmisbare Rol van Dynamx

30 november 2023
 

Bij Verloskundige Praktijk "De Lekbrug" staat liefde en enthousiasme centraal in elke fase van het prachtige proces van zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Met een team van toegewijde professionals wordt iedere zwangerschap op een respectvolle en unieke manier begeleid, van de eerste echo tot en met de eerste tijd na de bevalling. "Uit liefde voor het Liefste" is niet zomaar een slogan; het is het fundament waarop deze moderne, eigentijdse en vooruitstrevende praktijk rust.

De Lekbrug in een Notendop
De naam "LEKBRUG" symboliseert de kernwaarden van de praktijk: Liefde, Ervaring, Kennis, Begeleiding, Respect, Uniek, Geboorte. Door de liefde voor het vak te combineren met uitgebreide ervaring en diepgaande kennis, biedt de praktijk een begeleiding die respectvol en uniek is, met speciale aandacht voor de geboorte als een bijzonder moment in het leven van elk gezin.

Connie Pouw: De Drijvende Kracht
Een belangrijke schakel achter de schermen is Connie Pouw, de Praktijkcoördinator van De Lekbrug sinds 2003. Connie ondersteunt, begeleidt en fungeert als de verbindende factor. Haar veelzijdige taken getuigen van een passie voor geboortezorg die altijd vooropstaat. 

Dynamx: Altijd Verbonden voor Optimale Zorg

Om ervoor te zorgen dat De Lekbrug haar belofte van liefdevolle en professionele zorg waar kan maken, is connectiviteit van vitaal belang. Hier komt Dynamx in beeld. Dynamx biedt de praktijk de technologische ondersteuning om altijd en overal verbonden te zijn. Dynamx heeft voor De Lekbrug een Xelion telefooncentrale via hun Cloud platform beschikbaar gesteld. Daarnaast kunnen ze Dynamx altijd bellen bij problemen met hun internet verbindingen.

 

Het voordeel van deze Xelion telefooncentrale is dat er geen aanschafkosten of grote investeringen nodig zijn. De Cloud diensten neem je af als een abbonement. Bij een mogelijk defect of storing wordt men dan ook niet geconfronteerd met dure reparatiekosten. En bovenal zijn op deze manier meerdere vestigingen binnen 1 systeem volledig geintegreerd. Hierdoor kan De Lekbrug makkelijker en flexibeler communcieren.

 

Of het nu gaat om het coördineren van afspraken, delen van cruciale informatie tussen teams, of het toegankelijk houden van patiëntgegevens – Dynamx staat garant voor een naadloze informatiestroom.


Connie Pouw benadrukt het belang van deze technologische ondersteuning: "In mijn rol als Praktijkcoördinator is het essentieel om altijd up-to-date te zijn en snel te kunnen schakelen. Dynamx heeft ons geholpen om efficiënter te werken, waardoor we de focus kunnen houden op wat er echt toe doet: de zorg voor onze zwangere vrouwen en hun gezinnen."

Met de liefdevolle begeleiding van De Lekbrug en de technologische ondersteuning van Dynamx blijft de praktijk een baken van zorg, ervaring en toewijding. Voor aanstaande ouders betekent dit niet alleen professionele begeleiding, maar ook de geruststelling dat ze kunnen vertrouwen op een naadloze en geavanceerde ondersteuning, van de eerste echo tot en met de kraamtijd.

De combinatie van menselijke warmte en technologische innovatie maakt De Lekbrug een plek waar liefde voor het leven wordt omgezet in liefdevolle zorg.

"Er zouden meer Connie's moeten zijn....."