ICT infra netwerken

Altijd in bedrijf.

Wat wij doen

Heb je last van een trage verbinding met de server terwijl bijvoorbeeld de Ziggo speedtest aangeeft dat het internet wel op snelheid is? Wij maken regelmatig mee dat we gebeld worden met de klacht: "Het internet is traag". In veel gevallen is alles al nagekeken op de server en PC qua performances maar is er geen verklaring gevonden. In dat geval is het raadzaam om de ICT netwerkbekabeling eens onder de loep te nemen. Zeker als je geen gecertificeerd netwerk of meetrapporten van de kabelverbindingen hebt.

Dynamx realiseert niet alleen de Category 6 UTP gebouwbekabeling voor klanten maar ook glasvezelconnecties en dataswitches voor IP en TCP transport over het netwerk. Overnames en omzettingen van verbindingen tijdens spitsuur op kantoor zijn ons niet vreemd. Samen met de systeembeheerder plannen wij de noodzakelijke voorzieningen om het uitbreiden, vervangen of verhuizen van jullie serversystemen, werkplekken en gebouwlocaties geruisloos te laten verlopen.
 


“Overnames en omzettingen tijdens spitsuur op kantoor zijn ons niet vreemd.”
Dynamx heeft ruim 20 jaar ervaring in de aanleg van Categorie 5, 5e, 6 en 7 UTP en STP kabelsystemen en bovengrondse glasvezeltechnieken. Daarnaast werken wij veelal voor landelijk werkende en regionale elektrotechnische aannemers en hun klanten, wij leveren de expertise en leggen de gehele ICT infrastructuur aan van A tot Z.


Dynamx is geautoriseerd system integrator van Nexans, Siemon, 3M, AMP, R&M en AMP-ACO concept cabling systems.


Goed om te weten

ICT infrastructuur is de fysieke laag waarover alle data- en telecommunicatie loopt. Het is de tweede laag binnen het OSI model en letterlijk de link tussen twee apparaten (computers, serversystemen, data- en wifi- switches). Niet onbelangrijk dus voor het realiseren van datatransport voor een organisatie, het is de basis van je ICT omgeving.

Bij een analyse van de netwerkbekabeling wordt er met behulp van een cable-analyser een analyse gedaan en ontvang je een volledige rapportage waarin de kwaliteit van alle verbindingen wordt weergegeven. Deze rapportage voldoet aan internationaal vastgestelde ISO en ICT infra standaarden.


Wil je meer weten over ICT infra netwerken van Dynamx of een afspraak maken?

Neem contact op via het onderstaande formulier of bel 0348 45 22 24.