ICT infra netwerken

Ervaart u een trage verbinding met uw server, terwijl bijvoorbeeld de Ziggo speedtest aangeeft dat het internet wel op snelheid is? Dan wordt het tijd uw UTP netwerkbekabeling eens onder de loep te nemen.

Uw ICT infrastructuur is de fysieke laag waarover alle data- en telecommunicatie loopt. Het is de 2e laag binnen het OSI model en letterlijk de link tussen twee apparaten (computers, serversystemen, data- en wifi- switches). Niet geheel onbelangrijk en noodzakelijk dus om datatransport te kunnen realiseren. Het is de basis van uw ICT omgeving.

We maken het regelmatig mee dat we gebeld worden met de klacht; "het is traag". Veelal alles al nagekeken op de server en PC qua performances. Als er dan niet gevonden wordt, is het raadzaam de bekabeling eens te analyseren. Zeker als u geen gecertificeerd UTP netwerk of meetrapporten van uw kabelverbindingen heeft opgeleverd gekregen. Door middel van een cable-analyser ontvangt u namelijk van alle verbindingen een volledige rapportage waarin de kwaliteit van de verbinding wordt weergegeven. Alles volgens internationale vastgestelde ISO en ICT infra standaarden.

Dynamx realiseert niet alleen voor haar klanten de Category 6 UTP gebouwbekabeling, maar ook glasvezelconnecties en dataswitches voor IP en TCP transport over uw netwerk. Dynamx realiseert veelal voor landelijk werkende en regionale elektrotechnische aannemers en haar klanten ICT infrastructuren van A to Z. We leveren dan de expertise aan hen.

Overnames en omzettingen van verbindingen in bedrijfstoestand zijn ons niet vreemd. Samen met uw systeembeheer plannen we de noodzakelijke voorzieningen om geruisloos te kunnen uitbreiden, vervangen of verhuizen van uw serversystemen, werkplekken om gebouwlocaties.

Dynamx heeft bijna 20 jaar ervaring in de aanleg van Catergory 5, 5e, 6 en 7 UTP en STP kabelsystemen en bovengrondse glasvezeltechnieken.

Dynamx is autorised system integrator van Nexans, Siemon, 3M, AMP, R&M en AMP-ACO concept cabling systems.

Meer informatie over ICT infra netwerken van Dynamx of een afspraak maken?

Neem contact op via het onderstaande formulier of bel 0348 45 22 24