Gegijzeld door je computer

Een back up van bedrijfsgegevens wordt vaak wel gemaakt en getest. Maar, als het medium waarop het wordt opgeslagen niet goed werkt kan er alsnog een fout in de back up zitten. Vergelijk het met een cassettebandje van vroeger, daarop kon je iets opnemen en afluisteren.

Het spookt in telecomland!

Iedereen kent de Hollywood films wel waarin een geest verschijnt aan de hoofdpersoon en naast hem een verhaal verteld (zoals bijvoorbeeld in de film klasieker "Ghost").

Digitale veiligheid; Diefstal via jouw voordeur

Providers proberen dergelijke e-mails als SPAM te markeren, maar ook zij kunnen niet 100 procent garanderen dat u dit soort e-mails niet meer krijgt.

Ken jij de waarde van je risico?

In de regel komen klanten bij mij vanwege één van de twee volgende redenen. De verzekering eist dat je bepaalde veiligheidsmaatregelen treft, of er zijn calamiteiten voorgevallen waardoor je meteen actie wilt ondernemen om je bedrijfspand of terrein beter te beveiligen.

Voor dag en DOUW ondernemen en inspireren

De tweewekelijkse ontbijtbijeenkomsten zullen regelmatig worden afgewisseld met een meeting op de bedrijfslocatie bij de leden, zodat je een kijkje in de keuken kan krijgen.

Nieuwe telefoonsysteem voor Bolthof van den Top in Ede

Bolthof van den Top behoren in Ede al jaren tot een van de toonaangevende makelaarskantoren. Met een innovatieve denkwijze hebben ze de afgelopen jaren de tegenwind kunnen weerstaan.

Dynamx bouwt mee aan grootste wasserij van Europa

Dynamx ICT heeft hierin haar aandeel en verzorgd de ICT infrastructuur en telecommunicatie voor de productiemachines en kantoorautomatisering.

Aliyah, Sharon Doorson, Vangrail tijdens de 24 uurs van Montfoort.

Het evenement wordt breed gedragen in de samenleving en de stichting 24uurs Montfoort heeft echt iets te bieden voor jong en oud. Hier geniet iedereen van.