Mondharmonica haarscherp in beeld

Net als half Nederland stond ik de afgelopen drie weken regelmatig in de file. Zo ook twee weken geleden toen ik ‘s ochtends vroeg in de auto stapte en met goede zin op pad ging naar een training van één mijn leveranciers.

No guts, no glory!

Manon van den Heuvel bewijst dat als je echt iets wilt, het mogelijk is om dat te bereiken. Niet vanzelf, maar met lef.

Milos Rome (anticus)

Hoge werkdruk en toch een tandje extra geven, voor elkaar, en zodat je collega zijn grote liefde kan verrassen.

Van Gogh, Piepschuim en Popster Rossi

Misschien herken je het wel, van die dagen dat alles samenkomt. Een periode dat je alles tegelijk hebt. Zo gaat het bij ons nu al een week of drie. Het gevoel dat je van uur naar uur leeft.

Pikachu vangt Sjors en Sjimmie’s

De politie en overheid laat Pokémons plaatsen in inbraakgevoelige wijken en industrieterreinen om de kans op inbraak te verkleinen. Is het overlast of praktische beveiliging?

Ontmasker jouw Partners in crime!

Het leuke van relaties waarmee je echt als partner samenwerkt is dat je merkt dat je expertise ertoe doet. In zo`n proces kan ik mijn kennis inzetten van begin tot eind van het project, samen met de collega`s van andere disciplines.

Geraakt door de Italiaanse Maffia

Ik ben 3 dagen geleden begonnen in een roman; "Scapa" van Ravelli. Een verhaal over de italiaanse Maffia, en over de liefde die opbloeit tussen een jongen en meisje, afkomstig uit rivaliserende families.

De nieuwste noodverlichting onderhoudt zichzelf!

Elke ondernemer of facilitair manager is er wel bekend mee, of je ze nou alleen maar ziet hangen of zelf het onderhoud doet, die lampjes met pictogrammen als “nooduitgang” boven de deur kennen we allemaal.