Geraakt door de Italiaanse Maffia

Ik ben 3 dagen geleden begonnen in een roman; "Scapa" van Ravelli. Een verhaal over de italiaanse Maffia, en over de liefde die opbloeit tussen een jongen en meisje, afkomstig uit rivaliserende families.

De nieuwste noodverlichting onderhoudt zichzelf!

Elke ondernemer of facilitair manager is er wel bekend mee, of je ze nou alleen maar ziet hangen of zelf het onderhoud doet, die lampjes met pictogrammen als “nooduitgang” boven de deur kennen we allemaal.

Efficiënt factureren van Dynamx Hosted Voice diensten

Eén van de grote voordelen van de Hosted Voice telecomdiensten via Dynamx is onze verzamelfactuur.

Nieuwe animatiestudio voor Amsterdamse Submarine

Submarine producenten Bruno Felix en Femke Wolting zijn zeer verheugd te zijn gekozen om deze nieuwe animatie-serie te produceren.

Indringers in de smiezen

Je kunt je pand op verschillende niveaus beveiligen, door slimme camera's te gebruiken is nu ook preventieve beveiliging eenvoudig haalbaar voor een relatief lage investering. Het is nu een stuk gemakkelijker en effectiever te realiseren dan pakweg 3 jaar geleden.

Alpe D'Huzes - Lies Lagendijk

Wij steunen Lies Lagendijk bij zijn beklimmingen van de Alpe D'Huzes vandaag!

Slimme beveiligingscamera's verzamelen klantgegevens

Ik was vorige week bij een fabrikant waar de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied werden gepresenteerd en hoewel ik elke dag met beveiliging bezig ben dacht ik “wat een gaaf spul!”

KPN afkoop NU regelen voor noppes

Op 26 april jl. heeft KPN veel van u geïnformeerd over de aanstaande wijzigingen in de tarieven en algemene leveringsvoorwaarden van KPN. Het is de brief met daarin vermeld een inlogcode.

Is de APK van je netwerk nog up-to-date?

Stel een paar simpele vragen aan je medewerkers om te achter­halen welke problemen door je net­werk worden veroorzaakt. Met zo`n quick scan spoor je lokale net­werk­problemen in je gebouw snel op.