Boer Richard

Een poosje terug kwam mijn “buurman” Richard bij me langs. Richard woon bij mij in de buurt en werkt bij een groen voorzieningsbedrijf.

De laatste der Mohikanen in het zonnetje

Heb jij het afgelopen weekend ook zo genoten van het lekkere zaterdag- en zondagochtend zonnetje? Ik vind het heerlijk als je dan wakker wordt, door het dakraam naar buiten kijkt en een blauwe lucht met een klein wit wolkje ziet, dan krijg ik zin in de lente!

Geld pakken

Soms kom je wel eens een klant tegen waar je beter maar geen zaken mee kunt doen en afscheid neemt. Laat ik voorop stellen dat ik daar een hekel aan heb. Ik ben blij met al onze klanten en ben vóór het ontmoeten van nieuwe mensen, nieuwe klanten en nieuwe uitdagingen. Maar als een klant niet bij je past sta je voor een lastige keuze….

Anders denken; de oplossing voor datalekken

Sinds de wet datalekken is het voor elke organisatie belangrijk om maatregelen te treffen tegen mogelijke datalekken.

Het Glazen Oog

Afgelopen maandag zijn wij met het hele team weer een ervaring rijker geworden. Beveiligingssystemen, brandinstallaties en glasvezel leggen, we doen het allemaal.

Mondharmonica haarscherp in beeld

Net als half Nederland stond ik de afgelopen drie weken regelmatig in de file. Zo ook twee weken geleden toen ik ‘s ochtends vroeg in de auto stapte en met goede zin op pad ging naar een training van één mijn leveranciers.

No guts, no glory!

Manon van den Heuvel bewijst dat als je echt iets wilt, het mogelijk is om dat te bereiken. Niet vanzelf, maar met lef.

Milos Rome (anticus)

Hoge werkdruk en toch een tandje extra geven, voor elkaar, en zodat je collega zijn grote liefde kan verrassen.