Mondharmonica haarscherp in beeld

Net als half Nederland stond ik de afgelopen drie weken regelmatig in de file. Zo ook twee weken geleden toen ik ‘s ochtends vroeg in de auto stapte en met goede zin op pad ging naar een training van één mijn leveranciers. In die training zou ik weer een mooie demonstratie krijgen van de nieuwste beveiligingscamera`s en software. Echt gaaf spul waarmee we nu al zoveel meer kunnen dan we ons ooit hadden kunnen indenken. Ik kan het je wel proberen te vertellen maar kijk eens naar dit online filmpje en je ziet wat ik bedoel. Je moet het gewoon zelf ervaren! Maar even terug naar de rit ernaartoe, ik ergerde me groen en geel in de file en kwam vervolgens een kwartier te laat aan. Die file-frustratie zal je vast herkennen, maar daarvoor heb ik nu een oplossing gevonden.

Mondharmonica; daaaag file frustratie

Vertraging in de file is gewoon vervelend en ergens te laat aankomen zeker ook. En dan nog al die verloren tijd in de auto waar je niks mee kunt. Daar heb ik voor mezelf dus een oplossing voor gevonden. Een mondharmonica! Voor 33 euro heb ik zo’n gek ding op de kop getikt en toeter ik er vrolijk op los wanneer ik weer eens in de file sta. Ideaal want ik stoor er niemand mee, m’n vrouw en kids thuis hebben er geen last van. Zo kan ik lekker in mijn eigen auto een deuntje mee blazen. Af en toe levert het een rare blik op van andere automobilisten naast me, maar ach. Hebben ze wat om te over te lachen. Ik probeer dan mee te spelen met de radio. “The River” van Bruce Springsteen lukt al aardig na anderhalve week. En dat heb ik thuis dan natuurlijk wel weer even laten horen.

Schade beperken met periferie haarscherpe beveiligingscamera, dag- en nacht

Met mijn mondharmonica in de hand kwam ik een stuk vrolijker aan bij mijn leverancier, ondanks de file. En wat ik in het begin al aangaf, die training was de moeite waard. De nieuwste camera`s en software leveren hoge kwaliteit en prestaties. De hoge resolutie betekent dat ze ook ‘s nachts heel veel zien. Zodra je dit haarscherpe beeld ziet weet je wat ik bedoel. Dit zou bijvoorbeeld voor de verzekeringsbranche echt een eye opener moeten zijn. Met deze camera`s kun je mogelijke calamiteiten vroeg signaleren en is de kans dat je schade aan je gebouw kunt voorkomen of beperken is groot. Verzekeringsmaatschappijen hoeven dan minder uit te keren en in de toekomst zouden ook premies omlaag kunnen. De nieuwe technologie biedt echt enorm veel kansen om een veiligere situatie te creëren voor ondernemingen én aanwinsten voor de verzekeringsbranche.

Meer zien? Kijk hier.