Aliyah, Sharon Doorson, Vangrail tijdens de 24 uurs van Montfoort.

20 augustus 2015


Ook dit jaar is Dynamx een van de hoofdsponsors van het jaarlijks zomerfeest in het laatste weekend van de schoolvakantie. Dit jaar zijn o.a. Aliyah, Sharon Doorson, Vangrail en Imca Marina te bewonderen op het podium van de 24 uurs.

De stichting 24 uurs aan het woord; “Dynamx is al een aantal jaren een trouwe partner van het Montfoortse evenement. Naast een financiële bijdrage maken ze een filmverslag die de sfeer van het feest, kermis en de jaarmarkt op een bijzonder leuke manier weergeeft", aldus Peter van Wijgaarden. "We plaatsen die dan altijd kort erna op de 24 uurs Montfoort website".

"Dynamx doet graag iets terug voor Montfoort" zegt Rob van Weerdenburg van Dynamx “Montfoort heeft ons veel gebracht. Het is een leuke manier om iets terug te kunnen doen. Voor veel ondernemers uit Montfoort mogen we installaties, ICT beheer of alarmbeveiliging verzorgen. Het evenement wordt breed gedragen in de samenleving en de stichting 24uurs Montfoort heeft echt iets te bieden voor jong en oud. Hier geniet iedereen van. Zeker als het zonnetje dan ook nog gaat schijnen komend weekend”.

Op “de plaats”, miden in de oude binnenstad staat komend weekend een groot podium gebouwd. Op www.de24uurvanmontfoort.nl vindt u meer Informatie en het volledige programma. Op de homepage staat onder DE FILM het beeldverslag van vorige jaar.

Dynamx wenst iedereen veel plezer!