Koninklijke Van Ginkel Groep Veenendaal

De Ginkel Groep is een allround groenbedrijf hoveniersbedrijf gevestigd in Veenendaal. Het begon ooit als een kleine lokale hovenier, maar inmiddels heeft het bedrijf koninklijke erkenning gekregen. Ze hebben nu meer dan 300 medewerkers en werken landelijk voor veel bedrijven, vastgoedeigenaren en de overheid.

Dynamx als IT-dienstverlener
Onze relatie met de Ginkel Groep begon vanuit onze IT-diensten. We hadden destijds nog een vestiging in Veenendaal waar we de IT voor hen verzorgden. Een bijzonder aspect was dat zij Apple-systemen gebruikten, wat destijds vrij exotisch was in de IT-wereld. Dit ging echter goed, en we beheerde hun servers en IT-infrastructuur. Uiteindelijk zijn ze overgestapt naar Windows-servers en tegenwoordig werken ze volledig in de cloud. We hebben hun groei en ontwikkeling van dichtbij meegemaakt.

Inbraakbeveiliging
De tweede generatie Ginkel is inmiddels aan het roer. In het oude pand hebben we ook inbraakbeveiliging en andere veiligheidsmaatregelen getroffen. Tegenwoordig zijn ze verhuisd naar een oude kerk waar we betrokken zijn bij hun telefoniediensten. De IT wordt nu beheerd door een oud-collega van ons die lokaal werkt, en we hebben afgesproken dat hij dat blijft doen.

Fijne mensen
Onze systemen beheren nog steeds al hun telefoongesprekken. Eén keer per jaar bezoek ik hen rond de kerstdagen met een flesje wijn om te checken of alles nog goed gaat. Het is altijd een gezellige en leuke ontmoeting met fijne mensen.

 

Koninklijke-Ginkel-Groep-scaled.jpg

Over de Koninklijke Ginkel Groep

De Koninklijke Ginkel Groep zet zich actief in voor duurzaamheid door de Sustainable Development Goals te volgen, te streven naar circulariteit, en de CO2-uitstoot te verminderen. We bieden ook consistent werk aan mensen met een arbeidsbeperking. Onze toegewijde medewerkers zijn de sleutel tot succes voor onze klanten en opdrachtgevers, met hun talent en vakmanschap. In drie woorden: groen, duurzaam en sociaal.

De Koninklijke Ginkel Groep streeft ernaar met praktische groene oplossingen bij te dragen aan de aanpak van belangrijke maatschappelijke uitdagingen zoals klimaatverandering, leefbaarheid, gezondheid en biodiversiteit. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met advies, innovatie en gespecialiseerde technische en botanische kennis om Nederland mooier en biodiverser te maken, meer op hun site-->>