Alpe D'Huzes - Lies Lagendijk

Wij steunen Lies Lagendijk bij zijn beklimmingen van de Alpe D'Huzes vandaag!

Slimme beveiligingscamera's verzamelen klantgegevens

Ik was vorige week bij een fabrikant waar de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied werden gepresenteerd en hoewel ik elke dag met beveiliging bezig ben dacht ik “wat een gaaf spul!”

KPN afkoop NU regelen voor noppes

Op 26 april jl. heeft KPN veel van u geïnformeerd over de aanstaande wijzigingen in de tarieven en algemene leveringsvoorwaarden van KPN. Het is de brief met daarin vermeld een inlogcode.

Is de APK van je netwerk nog up-to-date?

Stel een paar simpele vragen aan je medewerkers om te achter­halen welke problemen door je net­werk worden veroorzaakt. Met zo`n quick scan spoor je lokale net­werk­problemen in je gebouw snel op.

Gegijzeld door je computer

Een back up van bedrijfsgegevens wordt vaak wel gemaakt en getest. Maar, als het medium waarop het wordt opgeslagen niet goed werkt kan er alsnog een fout in de back up zitten. Vergelijk het met een cassettebandje van vroeger, daarop kon je iets opnemen en afluisteren.

Het spookt in telecomland!

Iedereen kent de Hollywood films wel waarin een geest verschijnt aan de hoofdpersoon en naast hem een verhaal verteld (zoals bijvoorbeeld in de film klasieker "Ghost").

Digitale veiligheid; Diefstal via jouw voordeur

Providers proberen dergelijke e-mails als SPAM te markeren, maar ook zij kunnen niet 100 procent garanderen dat u dit soort e-mails niet meer krijgt.

Ken jij de waarde van je risico?

In de regel komen klanten bij mij vanwege één van de twee volgende redenen. De verzekering eist dat je bepaalde veiligheidsmaatregelen treft, of er zijn calamiteiten voorgevallen waardoor je meteen actie wilt ondernemen om je bedrijfspand of terrein beter te beveiligen.

Voor dag en DOUW ondernemen en inspireren

De tweewekelijkse ontbijtbijeenkomsten zullen regelmatig worden afgewisseld met een meeting op de bedrijfslocatie bij de leden, zodat je een kijkje in de keuken kan krijgen.