Griekse gastvrijheid, trots en tragedie

Een week geleden ben ik met mijn gezin vroeg opgestaan, we zijn met de auto naar Eindhoven Airport gereden en op het vliegtuig naar Kos, Griekenland gestapt. Drie dagen daarvoor is daar nog een aardbeving geweest. De taxichauffeur die ons naar het haventje van Mastichari bracht verteld dat hij toen een rit had en dacht dat z’n auto wat last had van zijwind.

​Zo gek zijn die Romeinen nog niet

Het is eigenlijk bijna alle jaren zo dat wij net voor de zomervakantie een giga drukte ervaren om alles af te krijgen. Opleveringen van gebouwen en klussen zijn vaak net voor de vakanties, de paas- of pinkstervakantie en de kerstdagen.

Hond van de zaak

Onze core business is bedrijfsbeveiliging en dat betekent dat we veel ondernemingen adviseren over hun beveiligingsvraagstukken. Soms zijn dat organisaties met een hoge risicofactor zoals een datacenter of opslag voor medicijnen maar meestal gaat het om een regulier bedrijfspand met kantoor.

De Grondmonsterman

Misschien herinner je het verhaal van Boer Richard nog wel, de hobby boer bij ons uit de buurt. Hij zocht een poosje terug samen met zijn vader Piet een camera waarmee hij via een app op zijn smartphone naar de koeien in de stal kon kijken.

Een mooi sprookje

Er was eens, niet zo heel lang geleden, een mooi meisje met de naam Victoria Ransom. Zij woonde samen met haar vader en moeder in een koude Russische stad. Toen Victoria bijna jarig was vroeg haar moeder wat haar grootste verjaardagswens was, “Een computer, die zou ik graag willen hebben!”.

Examenstress

Ken je dat gevoel? Zo'n rusteloosheid waar je 's nachts wakker van ligt, waar je van gaat nagelbijten en waardoor de uren in een dag nooit genoeg lijken te zijn? Juist ja, ik heb het over examenstress! Wij zijn de afgelopen weken bezig geweest met het behalen van het ISO certificaat voor de kwaliteit en erkenning van onze systemen. Het was elke dag keihard blokken zonder rust tot we dat belangrijke ISO 9001 certificaat hadden behaald. En dat gaf ons flink wat examenstress....

Boer Richard

Een poosje terug kwam mijn “buurman” Richard bij me langs. Richard woon bij mij in de buurt en werkt bij een groen voorzieningsbedrijf.

De laatste der Mohikanen in het zonnetje

Heb jij het afgelopen weekend ook zo genoten van het lekkere zaterdag- en zondagochtend zonnetje? Ik vind het heerlijk als je dan wakker wordt, door het dakraam naar buiten kijkt en een blauwe lucht met een klein wit wolkje ziet, dan krijg ik zin in de lente!

Geld pakken

Soms kom je wel eens een klant tegen waar je beter maar geen zaken mee kunt doen en afscheid neemt. Laat ik voorop stellen dat ik daar een hekel aan heb. Ik ben blij met al onze klanten en ben vóór het ontmoeten van nieuwe mensen, nieuwe klanten en nieuwe uitdagingen. Maar als een klant niet bij je past sta je voor een lastige keuze….