Samen winnen

 

9 september 2023

Het hart van elke gemeenschap is vaak de lokale sportclub, en voetbalvereniging Montfoort S.V.’19 is daar geen uitzondering op. Met meer dan duizend leden en toegewijde supporters, heeft deze club een speciale plaats in het hart van Montfoort  veroverd. Nu, dankzij de donatie van Dynamx, wordt de nieuwe kantine ook digitaal verbonden en van WiFi voorzien.


"In de wereld van technologie draait alles om data, maar in het hart van een gemeenschap draait het om elkaar. Met deze donatie hopen we niet alleen Montfoort S.V.’19, maar ook de banden tussen ons allen te versterken. Iets toe te kunnen voegen.” aldus Rob. 
 

msv-kantine.png

Connectiviteit en Toewijding
Dynamx, een bedrijf dat bekend staat om zijn expertise op het gebied van data-installaties, heeft besloten zijn krachten te bundelen met Montfoort S.V.’19 om de verbouwing van de kantine-Noord te ondersteunen. En dat niet alleen, Dynamx heeft kosteloos een state-of-the-art data-installatie aangelegd, waardoor de club klaar is voor de toekomst op het gebied van technologie en connectiviteit.

Dynamx gelooft in haar maatschappelijke verantwoordelijkheid, snapt het belang van de lokale gemeenschap en haar verenigingen. Hieruit is het idee ontstaan om de club te ondersteunen bij de verbouwing van hun kantine, waar veel vrijwilligers en ondernemers al met ongelooflijk enthousiasme aan werken.

20230907_200951.jpg

De Grote Veiling
Hoewel veel vooruitgang is geboekt in de verbouwing, zijn er nog enkele financiële horden te nemen om het terras en het nieuwe interieur van de kantine te realiseren. En daar komt de grote veiling in beeld die de club afgelopen week heeft georganiseerd om deze droom te verwezenlijken.
Op 7 september was het zover. De veilingmeester zorgde ervoor dat elk item een nieuwe eigenaar vond. Het was een avond vol opwinding, verrassingen en de kans om iets waardevols te bemachtigen, allemaal ten behoeve van de geliefde sportclub.

"We hebben erg veel plezier gehad, er was een mooie opkomst en een leuke opbrengst," aldus Rob. "Hoewel tegenwoordig veel draait om het verzamelen van data, gaat het in ons hart om voor elkaar er te kunnen zijn. Met onze donaties hopen we daaraan bij te dragen. Met het uiteindelijke doel om samen kampioen te worden," aldus Rob.