Dynamische wegafsluitingen

Altijd rustig.

Wat wij doen

Dynamische wegafsluitingen worden door Dynamx Beveiliging verzorgd voor een aantal gemeenten in Nederland. Hierbij wordt door middel van een hydraulische poller het verkeer gedoceerd of afgesloten voor winkelgebieden op gezette tijden. Dit waarborgt controle over gemotoriseerd verkeer in winkelgebieden of fabrieksterreinen en geeft zicht op wie aankomt of vertrekt. De beheerder kan live meekijken via opgestelde overzichtscamera’s en kan toegang verlenen via centraal opgestelde systemen. Ook meldkamers kunnen meekijken en via intercom-techniek selectief toegang verlenen.

Poller

Steeds vaker worden poller geplaatst in routes waar sluipverkeer een issue is. Op gezette tijden kan een weg afgesloten zijn of geopend worden via een kalender.

Ook passen we regelmatig dynamische pollers toe om de parkeerplaats van een appartementencomplex gecontroleerd te openen en te sluiten op een discrete wijze. 

Vaak in combinatie met een Paslezer, Smartphone App, kentekenregistratie en/of intercom. Natuurlijk kan een poller ook een slagboo op speedgate zijn. Voor iedere situatie is er een passende oplossing. 

 

Wij leveren een totaalpakket en verzorgen het onderhoud zodat onze klanten langdurig profijt hebben van hun investering. Dynamx verzorgt het gehele traject van advies tot en met installatie, internetverbinding en beheer of een onderdeel hiervan.

 

Waarom Dynamx kiezen voor pollers? 

  • Altijd advies op maat

  • Creatief bij iedere locatie en situatie

  • Innovatieve bedieningen en oplossingen

  • SOS hulpdienst transponders voor geautomatiseerd openen

  • Verzorgd graaf- en straatwerk

  • Mooi design

 

Wil je meer weten of een offerte aanvragen?

Mail naar info@dynamx.nl of bel ons 0348 - 45 22 24.