Hosted telecommunicatie

Altijd bereikbaar.

Wat is hosted telefonie?

Met hosted telefonie verplaats je je vaste telefonie van de “meterkast” met telefoonkabels naar een virtuele telefooncentrale. De virtuele telefooncentrale staat in de cloud in één van de datacentra van onze providers en is te benaderen via een internetverbinding. Ook met een telefooncentrale in de cloud ben je altijd bereikbaar op je vaste telefoonnummer. Je smartphone is je mobiele en vaste telefoon in één, zodat je nog maar één telefoonnummer hoeft te gebruiken. Zo mis je nooit meer een belangrijk telefoontje. 

Wat wij doen

Wij helpen jou om de best passende telefonie oplossing voor de organisatie te kiezen, implementeren en onderhouden. Wil je een gedegen systeem op locatie, of juist flexibel communiceren onderweg? Wij helpen je op een no nonsens manier de juiste keuze te maken en voeren het gehele implementatietraject van A tot Z uit. Na de implementatie kun je zelf het systeem beheren en de belhistorie inzien. Als jij je liever op de core business richt kunnen wij het systeem in beheer nemen, ook dat is geen probleem.

Kosten hosted telefonie

Voor het gebruik van hosted telefonie betaal je alleen de vaste kosten per gebruiker per maand. Onderling kun je gratis met elkaar bellen, ongeacht of je een vaste telefoon of smartphone gebruikt. Groeit of krimpt de organisatie? De telefooncentrale beweegt met je mee, je zit dus nooit meer met te weinig capaciteit of te veel kosten voor telefonie. 

Betrouwbaar, beschikbaar, betaalbaar

Dynamx geeft advies en zorgt dat het telefoniesysteem is afgestemd op jouw situatie. Daarbij waarborgen wij de balans tussen betrouwbaarheid, beschikbaarheid en een betaalbare oplossing. Wij leveren smartphones, tablets en vaste telefoontoestellen. En wij regelen ook de aanleg van de glasvezel of internet verbinding en stellen de router en firewall in. Daarnaast verzorgen wij voor onze klanten de mobiele overeenkomsten met KPN/Telfort, T-Mobile en Vodafone.

Dynamx is geautoriseerd dealer van NEC, Alcatel-Lucent en Siemens/ Unify telecommunicatie managed voice servers, VoIPspot en Xelion hosted voice oplossingen.
 

Wil je meer weten of een offerte aanvragen?

Mail naar info@dynamx.nl of bel ons 0348 - 45 22 24.