Nimeto Scholengemeenschap te Utrecht

Nimeto is een scholengemeenschap in Utrecht, een hele leuke klant. Het is een inspirerende plek vol met creatieve mensen. Elke keer als je er binnenloopt, word je er blij van. Ons werk bij Nimeto begon met een introductie bij het facilitaire team van de school via een partner uit Lopik.

Lang geleden
We zijn ooit gestart met het helpen bij het inbraakalarmsysteem en het datanetwerk. Later kwam daar ook nog de brandmeldinstallatie bij. Onlangs is het datanetwerk compleet vernieuwd en gerenoveerd door de aannemer, dus daar hadden wij deze keer minder mee te maken. Echter, de installateur ter plekke schakelde ons opnieuw in om het brandmeldsysteem en het alarmsysteem op te knappen en mee te renoveren. De school eiste dat wij dit deden, omdat wij al hun onderhoudspartner waren, we doen nu jaarlijks het onderhoud op de brandmeld- en alarminstallaties.

Kennis in huis
Het facilitair team van de school is uitermate bekwaam en heeft een breed scala aan expertise, van onderhoud en reparaties tot het managen van leveranciers en contracten. Door hun ruime ervaring bij grote organisaties, brengen zij een professioneel niveau van efficiency en organisatorisch inzicht naar de school. Dit stelt hen in staat om proactief problemen te voorkomen en snel te reageren op onvoorziene situaties.

Het is prettig om bij een klant te werken waar ook mensen zitten die je begrijpen en aanspreken. We fungeren als hun verlengstuk en hulpkracht, vooral in de communicatie met de brandweer of gemeente. Als iets niet op orde is, kunnen deuren gesloten moeten blijven, en dat wil niemand. Soms moeten wij bemiddelen om de deur open te houden omdat het systeem nog niet klaar is of meer tijd nodig had.

Prettige samnewerking
Onze expertise wordt ingezet om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt, ook als de aannemer meer tijd nodig heeft voor de verbouwing. Het is een uitdagende, maar lonende samenwerking met een geweldig team bij Nimeto.

 

Nimeto werkplaats.jpeg

Over Nimeto
Nimeto is de ideale vakschool voor studenten die creatief, gemotiveerd en eigenzinnig zijn. Bij Nimeto krijgen studenten de kans om zichzelf maximaal te ontplooien, in een omgeving waar creativiteit en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Studenten worden aangemoedigd om hun eigen identiteit te verkennen en uit te drukken, in een school die belang hecht aan een thuisgevoel en vrijheid van expressie. Hierdoor kunnen ze niet alleen hun talenten ontwikkelen, maar ook inspiratie opdoen bij elkaar en groeien tot topvakmensen die klaar zijn om de wereld mooier te maken.

Binnen de muren van Nimeto hebben studenten aanzienlijke vrijheid om hun educatieve pad zelf vorm te geven. Ze kiezen zelf hun projecten, bepalen hun stageplaatsen en kiezen de specialisaties binnen hun vakgebied. Deze zelfstandigheid is cruciaal, omdat studenten zo verantwoordelijkheid leren nemen voor hun eigen toekomst. Nimeto ondersteunt hen hierin door nauwe banden te onderhouden met het bedrijfsleven en door de opleidingen af te stemmen op de actuele arbeidsmarkt.

Daarnaast zorgt Nimeto ervoor dat het onderwijsaanbod voortdurend wordt aangepast aan nieuwe technische en maatschappelijke trends, zoals duurzaamheid en innovatieve technologieën. Op deze manier wordt gegarandeerd dat de kennis en vaardigheden van de studenten up-to-date blijven, waardoor ze bij afstuderen volledig voorbereid zijn om een positieve impact te hebben op de samenleving.
meer op hun site-->>