Kalsbeek College Woerden

Bij het Kalsbeek College Woerden hebben we ons gericht op de telefonie-oplossingen. De uitdaging was vooral dat de school twee locaties had. Het was belangrijk om deze twee locaties op een slimme manier met elkaar te koppelen, waarbij we ook het kostenaspect in de gaten moesten houden. Het doel was dat er onderling gebeld kon worden zonder hoge kosten.

Slimme oplossing
Ongeveer tien jaar geleden, toen de internettechnologie nog niet zo ver ontwikkeld was als nu, hebben we een slimme manier gevonden om dit te doen. We koppelden de telefonie van beide locaties, Bredius en Kempersingel,
via internet en gebruikten cloud-technologie. We zorgden ervoor dat elk lokaal een telefoon kreeg en de receptie goed voorzien was. Door lijnen via internet aan een cloud-systeem te koppelen, konden we dit allemaal realiseren voor relatief weinig geld.

De meedenk kracht van onze toeleverancier speelde hierbij ook een belangrijke rol. Een van de grote uitdagingen was het bereikbaar houden van de conciërges, die vaak rondliepen en niet op een vaste plek zaten. We vonden een slimme manier om hen bereikbaar te houden zonder hoge abonnementskosten.

Deze oplossing zorgde ervoor dat zowel de school als wij tevreden waren met het resultaat. Het Kalsbeek College Woerden was blij met de efficiëntie en kosteneffectiviteit van de nieuwe telefonie-oplossing, wat het voor ons ook een geslaagd project maakte.

SNE5775-scaled.jpg

Over het Kalsbeel College
Het Kalsbeek College in Woerden is een dynamische onderwijsinstelling die zich richt op de ontwikkeling en groei van jongeren vanaf de brugklas tot het einde van de middelbare school. Met een breed aanbod aan opleidingen, waaronder VMBO, HAVO en VWO, biedt het Kalsbeek College een uitgebreid curriculum dat is ontworpen om elke student de kans te geven zijn of haar volledige potentieel te bereiken.  meer op hun site-->>