Server en datarooms

Altijd in bedrijf.

Wat wij doen

Bij het inrichten van een serverruimte of dataroom komt vaak heel wat kijken. In veel gevallen kan het voldoende zijn om een serverkast met een noodstroomvoorziening en koeling te plaatsen, maar bij een opstelling van meerdere server racks is dat over het algemeen niet voldoende. Bij een dergelijk project realiseren wij tijdelijke voorzieningen, maar ook de internet connecties met het openbare internet, glasvezelverbindingen of UTP binnen het gebouw.

Wij ontwerpen in overleg met onze klanten een passend plan voor de organisatie. Onze specialisten denken na en geven advies over energieverbruik, de luchtvochtigheid en koeling. Daarnaast leveren wij ook ICT personeel voor patch werkzaamheden tijdens de overname en het plaatsen van de apparatuur. Persoonlijke communicatie vinden wij belangrijk, daarom zorgt ons team altijd voor één aanspreekpunt zodat je tijdens het project altijd weet bij wie je terecht kunt voor vragen en ondersteuning.

Goed om te weten

Voor het inrichten van een serverruimte met meerdere racks heb je een geconditioneerde serverruimte nodig. En dat betekent het inrichten van toegangsbeveiliging, verhoogde vloeren, meerdere 19 inch server racks, patchkasten voor gebouwbekabeling, voldoende energie, containments met inrow koeling, batterij noodstroomvoorziening of bijvoorbeeld een 40 KVA generator set.

Voorbeeld dataroom

 

Voorbeeld inrow cooling

Kunnen wij jou helpen met de inrichting van server en datarooms?

Neem contact op via het onderstaande formulier of bel 0348 45 22 24.