Milos Rome (anticus)

26 oktober 2016

Zoals ik je pas vertelde is het goed druk bij ons op dit moment. Daar genieten we van en zijn we blij mee. Maar zo nu en dan moet je elkaar dan ook even uit de brand helpen. Een paar handjes erbij om de klus te klaren, of om je grote liefde te verrassen.

De grootste verhalen tijdens een bakkie koffie ……

Door de drukte spring ik de laatste drie, vier weken hier en daar een dagje bij. Dat is gelijk goed voor een beetje beweging, want ik zit normaal veel in de auto. Onderweg naar een klant, of op een stoel achter mijn laptop aan een bureau. Daarnaast beleef ik er ook lol aan; weer eens sleutelen aan een stukje techniek.

Twee weken geleden was ik op dinsdag samen met Milos op een mooie klus in Almere. Milos is onze glasvezel infra specialist en had een handje extra nodig om een glasvezelkabel aan te leggen. Hij vertelde me tijdens een bakkie koffie in de pauze dat hij van plan was zijn vriendin Mila te verrassen met een reis naar Rome. In groot vertrouwen vertelde hij me dat hij een verlovingsring had gekocht en die in de stad van de Romeinen aan haar zou schenken. Niemand wist het toen nog. Er waren alleen nog een paar onzekerheden, ze moest nog vrij krijgen van haar werk en hij moest de vliegreis daarna nog boeken. Je begrijpt dat voor hem goed spannend was! Vervolgens vroeg hij me of hij diezelfde week op vrijdag vrij kon krijgen. Hij was helemaal vergeten vrij te vragen.

Geen discussie, gewoon gaan

Dat hebben we natuurlijk niet gedaan! Want het was al hartstikke druk…… Nee natuurlijk niet. Grapje hoor; als je zo’n fantastische boodschap hebt, moet dat gewaardeerd worden. Ik vertelde Milos dat hij gewoon moest gaan, natuurlijk, doen! Je hart en passie volgen! Zijn meissie in één van de mooiste, meest romantische steden vragen om haar hand. En dat werk, dat regelen we wel.

Zo heb ik dus heerlijk nog een dag extra buiten in het zonnetje mee gedraaid op die klus van Milos zodat hij naar Rome kon vliegen. Gewoon even een tandje extra erbij. Voor elkaar, omdat we collega’s zijn en misschien wel iets meer dan dat. Omdat we het elkaar gunnen. Die zaterdag kregen we een bericht en een mooie foto via de App….. “Gelukt! ze zei JA!”

Milos en Mila, van harte en veel liefde en geluk!