IP Camera observatie

Dynamx biedt voor ondernemers een camera oplossing aan voor winkels, kantoren restaurants en hotels aan. De ideale oplossing met scherpe beelden via IP camera’s voor een kleine prijs. Via je iphone bekijken wat er gebeurd.

Door slimme techniek kunnen MKB-bedrijven HDTV-netwerkcamera’s inzetten om indringers, winkeldieven en incidenten vast te leggen zonder recorder. Dynamx maakt gebruik van netwerkcamera’s met beeldopslag door toepassing van een SD-geheugen kaart. Daarnaast is de software die beschikbaar is af te stemmen op iedere situatie waardoor gericht en selectief een analyse plaatsvind. Volledig geautomatiseerd door software.

Stel je voor, geen schade meer aan het gebouw of jou kantoor omdat je vooraf al gezien bent door een camera met software die je informeert. Voordat criminelen binnen dringen een bericht op je smartphone app. of een melding binnen bij de centralist op de 24/7 meldkamer. Periferiebeveiliging noemen we dat. Geen toekomst meer maar gewoon te realiseren en binnen handbereik.

Video’s zijn direct te bekijken en opnames kunnen vanaf elke locatie worden afgespeeld, ter plaatse of op afstand, via het internet. Videofragmenten en snapshots zijn eenvoudig te delen met collega’s en de autoriteiten. Bovendien ondersteunt deze oplossing de mogelijkheid om zowel opgenomen als live mee te kijken op smartphones en tablets zoals Android-toestellen, iPhones en iPads. In tegenstelling tot de meeste coax bewakingsinstallaties heeft deze oplossing, zoals al vermeld, geen digitale video recorder nodig.

De IP camera’s worden gevoed via Power over Ethernet (PoE), waardoor ze geen aparte stroomkabels nodig hebben. Alle beelden worden in de camera zelf opgenomen en zelfs als het internet of server uitvalt, blijven de camera’s opnemen.

Meer weten?
Klik dan hier om een mail te sturen aan onze adviseurs met vermelding van uw naam en uw contactgegevens zodat we u verder kunnen informeren over camera observatie oplossingen van Dynamx beveiliging.