IP Camera observatie

Altijd rustig.

Wat wij doen

Dynamx heeft een IP camera oplossing bedoeld voor ondernemers met winkels, kantoren, restaurants en hotels. De ideale oplossing met scherpe beelden via IP camera’s voor een kleine prijs. Met deze oplossing kun je eenvoudig via je iPhone bekijken wat er gebeurd binnen je bedrijfspand.

Door slimme techniek kunnen MKB-bedrijven HDTV-netwerkcamera’s inzetten om indringers, winkeldieven en incidenten vast te leggen zonder videorecorder. Dynamx maakt gebruik van netwerkcamera’s met beeldopslag door toepassing van een SD-geheugen kaart. Daarnaast is de software die beschikbaar is af te stemmen op iedere situatie waardoor gericht en selectief een analyse plaatsvind, volledig geautomatiseerd door software.

Stel je voor, geen schade meer aan het gebouw of je kantoor omdat indringers vooraf al gezien worden door een camera met slimme software die jou meteen informeert. Voordat criminelen binnendringen een bericht op je smartphone app of een melding bij de 24/7 meldkamer. Periferiebeveiliging noemen we dat, geen oplossing voor de verre toekomst, het is nu te realiseren en binnen handbereik.

Dynamx is gespecialiseerd in de systemen van o.a. Dahua, VDG Diva, en Abus.

 

Wil je meer weten over IP camera observatie?

Mail naar info@dynamx.nl of bel ons 0348 - 45 22 24. Dan informeren we je graag verder over de camera observatie oplossingen van Dynamx Beveiliging.

 

Goed om te weten

Via beveiliging met IP camera`s zijn video’s direct te bekijken en opnames kunnen vanaf elke locatie worden afgespeeld, ter plaatse of op afstand via het internet. Videofragmenten en snapshots zijn eenvoudig te delen met collega’s en de autoriteiten. Bovendien ondersteunt deze oplossing de mogelijkheid om zowel opgenomen als live beelden te bekijken op smartphones en tablets.

In tegenstelling tot de meeste coax bewakingsinstallaties heeft deze oplossing geen digitale videorecorder nodig. De IP camera’s worden gevoed via Power over Ethernet (PoE) waardoor ze geen aparte stroomkabels nodig hebben. Alle beelden worden in de camera zelf opgenomen en zelfs als het internet of de server uitvalt blijven de camera’s opnemen.