Teldacom Security wordt Dynamx Security

 

Beste Teldacom Security klanten en relaties,

Zoals u weet is de krapte op de arbeidsmarkt in de technische diensten sector voor veel bedrijven een grote uitdaging. Wellicht heeft u de krapte afgelopen jaar ook ervaren. Om het gewenste kwaliteitsniveau en voldoende capaciteit te behouden in de dienstverlening heeft Teldacom Security het afgelopen jaar (2022) al veelvuldig de samenwerking gezocht met collega beveiligingsbedrijf Dynamx.

Het zorgde ervoor dat de dienstverlening gewaarborgd bleef en klanten adequaat geholpen konden worden.

Begin dit jaar is Dynamx door Teldacom Security benaderd met de vraag of we dit gezamenlijk willen voortzetten en zijn de activiteiten overgeheveld naar Dynamx Security.  

Door de beveiligingsactiviteiten vanuit Teldacom Security te gaan samenvoegen met  Dynamx Security krijgt u de mogelijkheid over veel meer resources, kennis en ondersteuning dan hiervoor.

Dominique maakt voortaan deel uit van het Dynamx team en blijft naast zijn nieuwe collega’s uw aanspreekpunt. Teldacom Security gaat dus voortaan verder als Dynamx Security ofwel Dynamx beveiliging BV. 

Dynamx is een zwakstroomspecialist en biedt haar klanten installatie diensten. Dynamx realiseert ICT infrastructuren en beveiligingssystemen zoals inbraakdetectie-, camera-, toegang-, en brandmeldinstallaties. Dynamx heeft veel kennis in huis, heeft een 24/7 calamiteiten services, werkt landelijk en hebben een team van gedreven en klantgerichte collega’s die u daarmee kunnen helpen waarbij ze persoonlijke benadering en klanttevredenheid belangrijk vinden. Informatie over Dynamx kunt u vinden op de website 

Met hartelijke groeten,

Dynamx BV

Rob van Weerdenburg DynamX.jpg

Rob van Weerdenburg

M. +31 655 75 31 61

 

 

STERK IN WERKEN IN VEILIGE OMGEVINGEN