Fax to Mail services

Altijd bereikbaar.

Wat wij doen

De meeste van ons ontvangen bijna geen faxberichten meer, ontvang je er af en toe nog wel eens één? Dynamx heeft de oplossing om faxberichten gemakkelijk te digitaliseren. Met Fax-to-Mail blijf je bereikbaar op je oude faxnummer terwijl inkomende faxberichten worden doorgestuurd naar een afgesproken e-mailadres via de Dynamx Cloud Faxserver.
 

Als je overstapt op onze Fax-to-Mail service hoeft het faxapparaat niet meer vervangen te worden en blijft het faxnummer ongewijzigd. Inkomende faxberichten worden als pdf doorgestuurd naar een e-mailbox, uitgaande faxen worden gescand en verstuurd per e-mail. Het werkt eenvoudig, er is geen papier verspilling want printen doe je alleen als het nodig is. Daarnaast kun je met Fax-to-Mail faxberichten direct digitaal opslaan of archiveren. Een praktische oplossing om faxberichten gemakkelijk te integreren met de rest van je digitale communicatieverkeer.

Goed om te weten

Organisaties die zelf nauwelijks faxen versturen kopen vaak een faxapparaat om toch per fax bereikbaar te zijn. Het betreft niet heel veel organisaties meer, maar denk aan bijvoorbeeld notariskantoren en de advocatuur. Dat brengt de nodige kosten met zich mee en omdat faxen niet meer in onze standaard routine zit raken faxberichten vaak kwijt of komen niet op het juiste bureau terecht. Met Fax-to-Mail heb je geen last van dit soort problemen want je ontvangt faxberichten direct online. Daarnaast bespaar je op kosten voor de benodigde telefoonlijn, onderhoud en vervanging van apparatuur en toners.


Wil je meer weten of een offerte aanvragen?

Mail naar info@dynamx.nl of bel ons 0348 - 45 22 24.