Fax to Mail services

Als u nog nauwelijks faxberichten ontvangt biedt Dynamx u Fax-to-Mail als oplossing. Met behoud van uw vertrouwde faxnummer worden berichten doorgestuurd naar een afgesproken e-mail adres via onze Dynamx Cloud Faxserver.

Organisaties die zelf nauwelijks faxen versturen, schaffen vaak toch een faxapparaat aan om bereikbaar te kunnen zijn voor inkomend faxverkeer. Een fysiek faxapparaat brengt de nodige kosten met zich mee in verband met de aanschaf, het onderhoud en de supplies. Omdat alle faxen centraal binnenkomen, raken deze vaak kwijt of komt de fax niet bij de juiste persoon terecht. Wanneer u faxen online ontvangt, heeft u deze problemen niet. Daarnaast levert het een besparing op in telefoon abonnementskosten, onderhoud en vervanging van apparatuur en toners.

Uw faxapparaat hoeft niet meer vervangen te worden. Uw faxnummer blijft ongewijzigd. Inkomende faxberichten worden als pdf doorgestuurd naar een e-mailbox. Uitgaande faxen scant u en verstuurd u per mail. Geen papier verspilling maar te printen als het relevant is. Direct digitaal te archiveren in een project of klantmap, wat u wilt.

U bespaart minimaal € 145,00 op jaarbasis aan abonnementskosten ten op zichte van een normale telefoonlijn