VaMo diensten

Altijd bereikbaar.

VoipSpot diensten

VaMo als DECT vervanger of alternatief voor bellen over Wifi

Dynamx is specialist en een creatieve alleskunner op het gebied van telefonie oplossingen. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om te kiezen voor de VaMo mobiele oplossing van VoIPSpot. Wanneer je draadloze DECT systeem aan vervanging toe is kan VaMo een goede keuze zijn als eenvoudige oplossing voor het integreren van vaste en mobiele telefonie. Uiteraard is bellen via wifi ook een mooie oplossing maar wij merken dat een netwerk uitrollen met voldoende dekking en goede gesprekskwaliteit in heel wat situaties problemen oplevert. Dat is gewoonweg niet voor elke locatie haalbaar.

Met een VaMo dienst ben je niet afhankelijk van een wifi netwerk en is het integreren van vaste en mobiele telefonie simpel te realiseren voor vrijwel elke ondernemer en organisatie. VaMo staat voor de integratie van VAst en MObiel bellen. Je vaste- en mobiele telefoon gaan naadloos in elkaar over en een beller hoeft geen onderscheidt meer te maken tussen jouw vaste telefoonnummer en je mobiel.
 

Goed om te weten

Wanneer jouw organisatie veel vierkante meters in beslag neemt, zoals bijvoorbeeld een school, loods of kassen complex, én maar weinig telefoontoestellen in gebruik heeft is de investering in een dekkend netwerk vrij hoog. Met de VaMo oplossing kun je een “Voice Only” abonnement afsluiten met een goedkoop mobiel 2G/3G/4G toestel. Hierdoor betaal je maandelijks een laag bedrag en heb je altijd dekking. Ook het vervangen van DECT zenders is niet meer nodig, het incidenteel vervangen van een mobieltje is het enige onderhoud met een VaMo dienst. Dit kan elk willekeurig toestel zijn, denk bijvoorbeeld aan een Nokia 105 of Nokia 3310 welke voor een paar tientjes in de winkel te vinden zijn. Wanneer zo`n toestel defect is of kwijtraakt kan deze voor een lage prijs eenvoudig vervangen worden.
 

"Door het combineren van vaste- en mobiele telefonie vergroot je de

bereikbaarheid van jou en je bedrijf."
 

Het combineren van vaste- en mobiele telefonie vergroot de bereikbaarheid van jezelf als ondernemer, medewerkers en/of het kantoor. En met het gebruik van een VaMo oplossing bespaar je doorschakelkosten en in vergelijking met een netwerk aanleggen heb je veel lagere instapkosten. Alle mobiele gesprekken worden “via” de telefooncentrale geregeld waardoor routering en gesprekshistorie inzichtelijk zijn. Functionaliteit als doorverbinden, wachtrij, groepsdoorschakelingen en intern bellen zijn hierbij gewoon beschikbaar. Zo is het mogelijk om zonder vast toestel mobiel bereikbaar te zijn op jouw vertrouwde ‘vaste nummer’. Klanten en collega’s bellen naar één telefoonnummer en krijgen jou altijd aan de lijn.

Bellen met een VaMo dienst gaat via het reguliere GSM netwerk dus voor goede werking van de dienst is voldoende GSM netwerkdekking op de plek waar je wilt bellen, zowel binnen als buiten, een voorwaarde. Als je GSM bereik hebt zullen telefoontjes altijd een goede gesprekskwaliteit hebben.
Vraag altijd een test abonnement aan!

Wil je meer weten of een offerte aanvragen?

Vul het onderstaande formulier in of bel ons 0348 - 45 22 24.