Verex toegangscontrolesysteem

Heeft u de uitdaging om een volledig bewakingsysteem te intergeren over meerdere gebouwen? Over verschillende locaties binnen Nederland of wereldwijd? Slechts een en dezelfde tag of toegangskaart voor iedere medewerker? Dat kan prima. Daar weten de Verex specialisten van Dynamx wel raad mee.

Heeft u misschien al een Verex gebouwsysteem in gebruik?
Dynamx onderhoudt en voert adequaat en preventief technisch beheer uit op uw systemen.

Het door het Canadese bedrijf Garduall/Verex gefabriceerde Integrated Security Management systeem (ISM), heeft alle mogelijkheden van een toegangverlening systeem, waarin personencontrole en registratie gecombineerd worden met systemen die een geheel andere functie hebben inclusief alle mogelijkheden vandien.Het ISM systeem biedt één geïntegreerde oplossing voor brandmelding, inbraaksignalering, observatie, toegangsbeheer en automatische gebouwbesturingen. Het voorziet in een centraal of decentraal beheer en biedt standaard beveiligingsmanagement en rapportage.
De opbouw van het totale systeem is dusdanig van opzet dat voor elke toepassing de juiste keuze gemaakt dient te worden. Hiertoe is de centrale registratie vastgelegd in ISM software en geïnstalleerd op een beveiligde netwerkserver.
Aan de hand van de licentiegegevens in deze ISM software heeft de gebruiker de mogelijkheid om al dan niet het systeem te gebruiken en uit te breiden naar meerdere users. Ideaal voor middelgrote organisaties met een of meerdere vestigingen.

Dynamx heeft veel ervaring met Verex systemen. Levert en onderhoud deze installaties bij o.a. overheidsinstellingen, voor kantoorgebouwen en transportondernemingen.

Meer weten?

Vult het formulier in, bel of mail ons direct.